GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Mağusa'da depo yüzünden çıkan kavga kanlı bitti

Mağusa'da depo yüzünden çıkan kavga kanlı bitti

Mağusa'da depo kullanımı yüzünden Mehmet Kahraman ve Mehmet Reşit Çolak arasında kavga çıktı. Birbirlerine sopa ve keser ile saldıran Kahraman ve Çolak kavga sonucu hastanelik oldu.

Yayın Tarihi: 22/11/17 08:25
okuma süresi: 2 dak.
Mağusa'da depo yüzünden çıkan kavga kanlı bitti
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da depo kullanımı yüzünden Mehmet Kahraman ve Mehmet Reşit Çolak arasında kavga çıktı. Birbirlerine sopa ve keser ile saldıran Kahraman ve Çolak kavga sonucu hastanelik oldu. Çıkan kavga sonucu Çolak başından yaralanırken, Kahraman burun ve elmacık kemiğinde meydana gelen kırıklar nedeni ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

SOPA VE KESER İLE BİRBİRLERİNE SALDIRDILAR

Gazimağusa'da Ali İhsan Kalmaz Sokak üzerinde, 21 Kasım 2017 tarihinde, saat 19:30 sıralarında, 29 yaşındaki Mehmet Kahraman ile 25 yaşindaki Mehmet Reşit Çolak arasında bir apartmanın alt kısmında bulunan deponun kullanımı yüzünden kavga çıktı. Edinilen bilgiye göre Mehmet Kahraman tasarrufunda bulunan sopa ile Mehmet Reşit Çolak ise tasarrufunda bulundurduğu keser ile birbirlerine saldırdı. Birbirlerinin vücutlarına ve başlarına gelişi güzel vurarak kavga eden Kahraman ve Çolak, yaralandı. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.