KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Karpaz'a 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi

Karpaz'a 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Karpaz Bölgesi'nde 18 Yaşüstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nin açılması için, 2014 yılında somut adımların atılacağını bildirdi.

Yayın Tarihi: 25/02/14 18:37
okuma süresi: 2 dak.
Karpaz'a 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi
A- A A+

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Karpaz bölgesindeki engelli gençlere hizmet vermek amacıyla açılması planlanan 18 yaş üstü engelli rehabilitasyon merkezi binası için, bugün Yeni Erenköy'de inceme ziyaretinde bulundu.

Bölgede, onsekiz yaş üstü engelli rehabilitasyon merkezi olarak hizmet verebilecek binaları inceleyen Gürpınar, Sosyal Hizmetler Dairesi Yeni Erenköy Şubesi'ni de ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Gürpınar, Karpaz bölgesindeki engelli gençlerin ihtiyaçlarına cevap verecek Merkez'in, en kısa süre içinde hizmete açılacağına vurgu yaparak ''Karpaz ve civarındaki engelli gençlerimize bir engelli rehabilitasyon merkezi kazandırmak için, 2014 yılında somut adımlar atacağız'' dedi.

Bakan Gürpınar'a incelemelerinde, Müsteşarı İsmet Lisaniler, İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, CTP-BG İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlğı Özel Kalem Müdürü Hasan Daniş ve Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Umure Örs eşlik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.