KARPAZ
okuma süresi: 1 dak.

Dipkarpaz'da 'Kanser ve Beslenme' konulu seminer

Dipkarpaz'da 'Kanser ve Beslenme' konulu seminer

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, Dipkarpaz Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu'nda Kanser ve Beslenme Konulu Semineri organize etti.

Yayın Tarihi: 17/03/14 09:21
okuma süresi: 1 dak.
Dipkarpaz'da 'Kanser ve Beslenme' konulu seminer
A- A A+

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı'nın organize ettiği 2002 yılından beridir devam eden 'Genç Nesillere Kanser Konusunda Eğitim Seminerleri' dizisi 2014 yılının ikinci semineri Dipkarpaz Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu'nda düzenlendi. 14 Mart Cuma günü gerçekleştirilen seminerde Uzm. Dr. Ayşe Sayılı öğrencilere sağlıklı yaşamanın önemini vurgulayarak, Kanser hastalığının ne olduğunu ve korunma yollarını anlattı. Sigaranın sağlığa zararlarını vurguladı. Seminer, öğrencilerin soru ve cevapları ile son buldu. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle Kemal Saraçoğlu Vakfı'nın organize ettiği eğitim seminerleri ile kanser hastalığıyla mücadelenin önemini ve kanserden korunma yöntemlerini aktarmayı sürdürecek.

"Kanseri yaşamadan sorumluluk hissedebilmek erdemdir" diyen vakfımız ilgili habere yer vermenizi önemle rica eder.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.