KARPAZ
okuma süresi: 4 dak.

Suphi Coşkun: "Dipkarpaz'ı kadınlar alacak!"

Suphi Coşkun: "Dipkarpaz'ı kadınlar alacak!"

CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan Adayı Suphi Çoşkun, CTP Kadın Örgütü'nün Dipkarpaz'da düzenlediği etkinlikte kadınların yer almadığı hiçbir siyasi mücadelenin başarıya ulaşamayacağının altını çizdi. Dipkarpaz'da ilk kez kadın meclis üyesi adayı çıkardıklarını belirten Coşkun, Karpaz'da yeni bir dönemin başlayacağını ve bölge halklarının hak ettiği belediyecilik hizmetlerine kavuşacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 07/04/14 13:04
okuma süresi: 4 dak.
Suphi Coşkun: "Dipkarpaz'ı kadınlar alacak!"
A- A A+

CTP Kadın Örgütü Dipkarpaz'da dayanışma yemeği düzenleyerek CTP Dipkarpaz Belediye Başkan Adayı Suphi Coşkun ve ekibine destek verdi. Dipkarpaz Livenyum Resturant'ta düzenlenen etkinliğe CTP Kadın Örgütü Genel Başkanı Sibel Sorakın, CTP milletvekilleri Doğuş Derya, Fazilet Özdenefe Kürşat, Biray Hamzaoğulları, CTP Dipkarpaz Belediye Başkan Adayı Suphi Coşkun ve İskele Kadın Örgütü üye ve sempatizanları katıldı.

COŞKUN: 29 HAZİRAN ZAFERİMİZ OLACAK

CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun, kalabalığa yaptığı konuşmada Dipkarpaz beldesini çağdaş belediyecilik anlayışına kavuşturmak için çıktıkları yolda kadın mücadele arkadaşlarına seslendi. Coşkun, kadının yer almadığı hiçbir siyasi mücadelenin başarıya ulaşma şansı olmadığını vurguladı. Dipkarpaz Belediyesi'nin yıllardan beridir çok kötü şekilde yönetildiğini ifade eden Coşkun, diğer CTP'li belediyelerde olduğu gibi Dipkarpaz'ın da hak ettiği belediyeciliğe 29 Haziran'dan sonra kendileri ile kavuşacağını belirtti. Mevcut belediye başkanının belediyeyi borç batağına sürüklediğine vurgu yapan Coşkun, yıllardır Dipkarpaz halkının belediye hizmetlerini doğru dürüst almadığının altını çizdi. 29 Haziran Yerel Seçimlerinde kadınıyla genciyle birlikte zafere ulaşacaklarına olan inancının tam olduğunu belirten Suphi Coşkun, herkesin üstüne düşen fedakarlığı yerine getireceğini ve bu konuda da en büyük fedakarlığın yine kadınlara düştüğünü söyledi.

CTP'li bir Dipkarpaz Belediyesi'nde kadınların da yönetimde etkili bir şekilde yer alıp söz sahibi olacağının sözünü veren Coşkun, tüm mücadelelerinin daha yaşanılabilir bir Dipkarpaz ve Kaleburnu yaratmak olduğunu belirtti. CTP Dipkarpaz Belediye Başkan Adayı Suphi Coşkun'nun konuşmasının ardından CTP Dipkarpaz Belediye Meclis Üyesi adayları da sahneye çağırılarak tanıtıldı.

YORGANCI: SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK!

CTP İskele Kadın Örgütü Başkanı Selma Yorgancı ise Dipkarpaz'da gerçekleştirilen böylesi anlamalı bir etkinlikte bulunmanın gururunu yaşadığını ifade etti. CTP İskele Kadın Örgütü olarak etkinliğe gösterilen ilgiden dolayı tüm kadınlara da teşekkür eden Yorgancı, 29 Haziran Yerel Seçimlerine giderken yine kadınlara büyük sorumluluklar düştüğünün belirtti.

SORAKIN: İLK KADIN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI GURUR VERİYOR

CTP Kadın Örgütü Genel Başkanı Sibel Sorakın da etkinlikte yaptığı konuşmada kadınların siyasi yaşamdaki etkinliğinin her geçen gün arttığına değinerek ülkedeki barış mücadelesinin lokomotif gücünün yine kadınlar olduğunu belirtti. Dipkarpaz'da kadınlar ile birlikte olmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını da aktaran Sorakın, bugüne kadar ilk defa Dipkarpaz'da kadın bir belediye meclis üyesi aday olmasından dolayı da örgütü adına büyük bir gurur yaşadığını ifade etti.

KADIN MİLLETVEKİLLERİ MEMNUNİYET BELİRTTİ

Etkinlikte konuşan CTP Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya ise kendisinin de bir tarafının Karpazlı olduğunu vurgulayarak Karpaz bölgesinde kadınların siyasette daha fazla yer almasını görmekten dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getirdi. CTP Girne Milletvekili Fazilet Özdenefe Kürşad da Dipkarpaz Belediyesi'nde ilk defa bir kadın adayın olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek gelecek dönemlerde kadın adayların daha da çoğalacağına olan inancını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.