KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Suphi Coşkun: "Dipkarpaz'da 'böl-yönet' politikası son bulacak!"

Suphi Coşkun: "Dipkarpaz'da 'böl-yönet' politikası son bulacak!"

CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan Adayı Suphi Coşkun bugün katıldığı televizyon programında adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulunarak göreve geldiğinde yapacaklarını anlattı.

Yayın Tarihi: 10/04/14 16:19
okuma süresi: 2 dak.
Suphi Coşkun: "Dipkarpaz'da 'böl-yönet' politikası son bulacak!"
A- A A+

Coşkun, Dipkarpaz ve Kaleburnu halkının hak ettiği şekilde belediyecilik hizmeti almadığını belirterek ekibi ile birlikte 29 Haziran'dan sonra bölge halkının hak ettiği adil belediyecilik anlayışına kavuşacağını söyledi. Mevcut belediye başkanına eleştirilerde bulunan Suphi Coşkun, bölgede yaşayan insanların siyasiler tarafından kökenine göre ayrıştırıldığını belirterek, "Dipkarpaz'da böl-yönet politikaları ile herhangi bir başarıya ulaşılamadı. Göreve gelir gelmez bu anlayış terk edilecek ve tüm halkı kucaklayacağız" dedi.

İLK İŞ ÇALIŞANLARIN YATIRIMLARINI YAPMAK OLACAK

Dipkarpaz Belediyesi'nin Mehmet Demirci yönetiminde çok kötü yönetildiğini söyleyen Coşkun, bölgedeki belediyecilik anlayışının çöp toplama ve sokak temizliğinden öteye gitmediğini kaydetti. Belediye personeline sosyal haklarının verilmediğini belirten Coşkun, mevcut belediye başkanı Mehmet Demirci'nin yönetim anlayışı ile belediyenin kaliteli hizmet verebilmesi için gerekli olan iş huzurunun sağlanamadığını ifade etti. Kendisi ve ekibinin mutlu bir iş ortamının olmadığı yerde hizmetin de olmayacağı fikrini taşıdıklarını vurgulayan Suphi Coşkun, göreve gelir gelmez ilk işlerinin belediye personelinin sosyal haklarını vermek olacağını söyledi.

TÜM HALKI KUCAKLAYACAĞIZ

CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan Adayı Suphi Coşkun, mevcut belediye başkanının tüm halkı kucaklamadığını söyleyerek belediye hizmetlerinin partizanlık nedeni ile tüm halka eşit şekilde ulaştırılamadığına dikkat çekti. "Halka partizanlık gözlüğü ile bakan Demirci bu anlayış ile bölge insanına kaliteli bir belediyecilik hizmeti sunamıyor" diyen Suphi Coşkun, kendi döneminde belediye hizmet ve imkanlarının tüm halka eşit şekilde verileceğinin teminatını verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.