KARPAZ
okuma süresi: 3 dak.

Özbayrak DP'den istifa edip bağımsız aday olduğunu açıkladı!

Özbayrak DP'den istifa edip bağımsız aday olduğunu açıkladı!

Dipkarpaz eski belediye başkanlarından Arif Özbayrak DP'den istifa ettiğini belediye başkanlığına da bağımsız aday olduğunu açıkladı. Özbayrak'ın kişisel Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 29/04/14 08:50
okuma süresi: 3 dak.
Özbayrak DP'den istifa edip bağımsız aday olduğunu açıkladı!
A- A A+

"1992 yılından bu yana hep Demokrat Parti için çalıştım. 22 yıllık süre içerisinde 3 dönem Belediye Başkanlığı yaptım. 1 dönem Milletvekili adayı oldum kıl payı kaybettim. Her ne olursa olsun iyi zamanlarında da, kötü günlerinde de hep Demokrat Parti'nin yanında oldum ve hiç ayrılmadım, ayrılmayı da düşünmedim. 28 Temmuz Milletvekili seçimlerinde aday adayı oldum her kesimden destek ve taktir almama rağmen sebepsiz yere adaylığım açıklanmadı liste dışı bırakıldım. Bütün bunlara rağmen bıkmadım usanmadım pes etmedim, 29 Haziran yerel seçimlerinde Belediye Başkan aday adayı oldum ve yine devredışı bırakıldım. bilemiyorum benim kadar partisi içerisinde bu kadar haksızlık yapılan başka birisi varmıdır? Bütün haksızlıklara ve adaletsizliği bana reva gören Demokrat Parti'den istifa ettiğimi Kamuoyuna duyuruyorum.

En eski Demokrat Partili biri olarak bu kararı verirken üzüldüm, zorlandım ama başka çarem de kalmamıştı. Artık istenmediğim bir partide de kalmanın bir anlamı yoktu eski partililer Bir bir ayrılıyor yeni gelenler daha çok itibar görüyordu herhalde. Sonradan gelenler daha değerli oluyordu. zaman herşeyin ilacı birgün bizde vefalı kaliteli işin ehli kendi partilisine sahip çıkan bir lider buluruz ve O parti ile siyasi hayatımıza devam ederiz. Hayırlı olsun dargın ve kırgın değilim bu mücadeleyide bırakacak ve pes edecek de değilim. sonuna kadar hak ile batılı, haklı ile haksızı, zalimle mazlumun ayırt edilinceye kadar Halkımızı aydınlatmaya mücadele etmeye devam edeceğim.

Gücünü ve desteğini Haktan ve Halktan alarak önce insan diyerek Âdem i merkeziyetçi bir anlayışla yeni bir vizyon yeni bir misyon ile Dipkarpaz ve Kaleburnuna tüm kardeşlerime Büyüklerime Annelerime Bacılarıma Gençlere ve Çocuklara hizmet etmek üzere Bağımsız Belediye Başkan Adayı olduğumu ilan ediyor, herkese sevgi ve hürmetlerimi arz ediyorum dua ve destek bekliyorum Allah Yâr ve Yardımcımız olsun..."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.