KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Karpaz Gate Marina gökyüzünü renklendirdi

Karpaz Gate Marina gökyüzünü renklendirdi

Karpaz Gate Marina, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde çocukların aileleriyle geçirdikleri eğlence dolu bir gün organize etti.

Yayın Tarihi: 29/04/14 17:29
okuma süresi: 2 dak.
Karpaz Gate Marina gökyüzünü renklendirdi
A- A A+

Karpaz Gate Marina'da 26 Nisan Cumartesi günü 13:00-17:00 saatleri arasında, Cappy'nin katkılarıyla düzenlenen Uçurtma Festivali birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Çeşitli tasarımlardaki uçurtmaların satışının yanı sıra, çocuklara temel uçurtma teknikleri hakkında bilgi de verildi. Karpaz'da gökyüzünü rengarenk uçurtmalarla süsleyen etkinliğe katılan çocuklar, Canlı DJ performansı eşliğinde birbirinden eğlenceli aktivitelerle 23 Nisan'ı gün boyu kutladılar.

Misafirler havuz ve denizden de yararlandılar.

AKTİVİTELER SÜRECEK

Karpaz Gate Marina Beach Club'ta, yaz boyunca çocuklara yönelik olarak yüzme kursları da dahil, bir çok aktivite planlanıyor.

TATİL PAKETLERİ HAZIRLANDI

Ayrıca mayıs başı tatili için Hemingway's Resto Bar'da canlı müzik eşliğinde akşam yemeği, yetişkinler için sonsuzluk havuzu ve çocuk yüzme havuzunun bulunduğu Beach Club'a ücretsiz giriş ve gecelik konaklama imkanının da sunulduğu tatil paketleri oluşturuldu.

Ayrıntılı bilgi ve konaklama paketleri hakkında bilgi almak için 0533 825 39 90 numaralı telefon ya da emred@karpazbay.com adresinden iletişime geçilebilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.