KARPAZ
okuma süresi: 1 dak.

ÇATOM'dan dayanışma etkinliği

ÇATOM'dan dayanışma etkinliği

Kıbrıs Türk kültürünün geleneksel ve kültürel el sanatlarıyla yansıtılıp yaşatılması, bölge kadınlarının ülke ekonomisine ve aile bütçelerine katkıda bulunmalarının sağlanması ve toplumsal bilincin arttırılması amacıyla Dipkarpaz Belediyesi bünyesinde kurulan Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) etkinliklerine cumartesi akşamı düzenleyeceği dayanışma etkinliğiyle başlıyor.

Yayın Tarihi: 04/06/14 10:04
okuma süresi: 1 dak.
ÇATOM'dan dayanışma etkinliği
A- A A+

ÇATOM'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 19.00'da başlayacak etkinlik çerçevesinde mantı, gözleme, içli köfte, lokma, tulumba tatlısı, ekmek, zeytinli gibi ürünler pişirilecek, dans gösterisi yapılacak, hediye çekilişi, yarışmalar ve müzik dinletisi düzenlenecek.

Etkinlik hakkında bilgi veren Dipkarpaz ÇATOM Sorumlusu Arzu Pürtül, ÇATOM çatısı altında paylaşmayı, hoşgörüyü, dayanışmayı ve mahareti buluşturmayı hedeflediklerini ifade etti. Pürtül, projenin gerçekleşmesini sağlayan Dipkarpaz Belediye Başkanı Mehmet Demirci'ye ve destek veren herkese teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.