KARPAZ
okuma süresi: 4 dak.

Suphi Coşkun: "Dipkarpaz'ı böldüler, biz birleştireceğiz!"

Suphi Coşkun: "Dipkarpaz'ı böldüler, biz birleştireceğiz!"

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun, Dipkarpaz halkının mevcut belediye başkanı Mehmet Demirci tarafından ikiye bölündüğünü ancak 29 Haziran'dan sonra göreve geleceklerini ve halkı yeniden birleştireceklerini belirtti.

Yayın Tarihi: 19/06/14 16:59
okuma süresi: 4 dak.
Suphi Coşkun: "Dipkarpaz'ı böldüler, biz birleştireceğiz!"
A- A A+

CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun projelerinden bahsederek Kaleburnu'nda gençlerin spor yapabileceği bir halı saha ve sağlık ocağının bulunmadığını, göreve geldiklerinde Kaleburnu halkı için verilen tüm sözlerin tutulacağını kaydetti.

Dipkarpaz halkının siyasi partiler tarafından bugüne kadar hep oy deposu olarak görüldüğünü vurgulayan Coşkun, 29 Haziran'dan sonra Dipkarpaz halkına gereken değerin verileceğini söyledi. Seçim sürecinin başlamasıyla birlikte karşılarında rakip bile bulamadıklarına değinen Coşkun, belediye meclis üyesi adaylığı için CTP-BG'ye 22 kişinin başvurduğunu ve kimseyi kırmadan içlerinden 8 kişiyi seçtiklerini anlattı. Coşkun mevcut belediye başkanı Demirci'nin aday olduğu UBP'nin ise 8 belediye meclis üyesini zar zor tamamladığını belirtti.

KİMSENİN EKMEĞİNE EL UZATMALARINA İZİN VERMEM

Dipkarpaz Belediyesi'nde 35 işçi ve 6 memurla birlikte toplam 41 kişinin çalıştığını ifade eden CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun, göreve gelmeleri halinde kimseyi işten atmayacaklarını söyledi. Emeğe saygı duyan biri olduğunu vurgulayan Coşkun, kendi yönetimindeki belediyede kimsenin emeğine saygısızlık edilmesine izin vermeyeceğini belirtti. Dipkarpaz Belediyesi çalışanlarının sorunları hakkında da bilgilendirme yapan Coşkun, 2007 yılından beri çalışanların maaşlarına artış yapılmadığının altını çizdi. Ayrıca uzun bir süreden beridir çalışanların sosyal haklarının gasp edildiğine vurgu yapan Suphi Coşkun, göreve gelmelerinin ardından çalışanların huzurlu bir ortamda çalışmasını sağlayacaklarını ifade etti.

DİPKARPAZ'IN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Projelerini anlatan Coşkun, yapacakları icraatlarlaDipkarpaz'ın çehresinin değişeceğini ve gençlerin başka yerlere göç etmekten kurtulacağını dile getirdi. Dipkarpaz'ın girişinde bulunan bir araziye sadece kadınların işleteceği bir çay bahçesi kuracaklarını belirten Coşkun, her yıl Dipkarpaz Belediyesi'ne yaklaşık 100 kişinin karavan kampı kurmak için başvurduğunu açıkladı. Karavan kampı için ApostolosAndreas Kilisesi yakınlarında bir arazi tespit ettiklerini söyleyen Coşkun, her karavandan yılda 2 bin 500 TL alınması halinde bunun belediye için büyük bir maddi kaynak oluşturacağını kaydetti.

DEMİRCİ OTELİ PEŞKEŞ ÇEKTİ!

Yine ApostolosAndreas Kilisesi'ne gidilen yolda Dipkarpaz halkına ait bir otel bulunduğunu hatırlatan Coşkun, Dipkarpaz Belediyesi Başkanı Mehmet Demirci'nin bu oteli Lefkoşalı bir iş adamına sattığını ve halkın malını peşkeş çektiğini vurguladı. Dipkarpaz gençlerinin beldeden göç etmemesi adına toplu konut projesi oluşturduklarını ve bu sayede gençlerin kira öder gibi ev sahibi olacaklarını dile getiren Coşkun, Kaleburnu köyüne de sağlık merkezi, halı saha ve düğün salonu yapacaklarını açıkladı.

Kaleburnu'ndaki gençlerin her gün kahvelerde kağıt oynadıklarını anlatan Coşkun, "Ben bu gençlere halı saha için söz verdim ve göreve gelir gelmez bu gençlere verdiğim sözü tutacağım" dedi.

SAHİLLER DE SATILDI

Dipkarpaz halkının şu an denize girebileceği bir plaj bile olmadığını ifade eden CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun, Mehmet Demirci'nin topraklardan sonra sahilleri de iş adamlarına peşkeş çektiğini vurguladı. Dipkarpaz Belediyesi'ne ait Küçük Kilise adında bir park bulunduğunu ve bu parkın seçim bahanesiyle Demirci tarafından satıldığını açıklayan Suphi Coşkun, "Demirci bilsin ki UBP hükümeti sahilleri peşkeş çekti ama dönemin Başbakanı İrsen Küçük sandıkta kaldı. Demirci de Dipkarpaz'ın milli değerlerini peşkeş çekti ve o da sandıkta kalacak" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.