KARPAZ
okuma süresi: 4 dak.

CTP-BG Dipkarpaz'da miting düzenledi...

CTP-BG Dipkarpaz’da miting düzenledi...

CTP-BG 29 Haziran Yerel Seçimleri kapsamında dün akşam Dipkarpaz'da miting düzenleyerek bölgedeki iddiasını ortaya koydu.

Yayın Tarihi: 23/06/14 12:51
okuma süresi: 4 dak.
CTP-BG Dipkarpaz’da miting düzenledi...
A- A A+

CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun ve belediye meclis üyesi adayları coşkulu mitingde yıldızlaşmış bir Dipkarpaz yaratmak için halktan onay istedi. CTP-BG Genel Başkanı Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Gıda, Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay ve çok sayıda Dipkarpazlının katıldığı mitingde 'Şafağa Özlem' grubunun seslendirdiği şarkılar meydanı coşturdu.

YORGANCIOĞLU: " DİPKARPAZLILARIN BEKLENTİLERİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu gecede yaptığı konuşmada 28 Temmuz Erken Genel Seçimlerinde yine aynı meydanda Dipkarpazlıların istek ve beklentilerini dinlediklerini hatırlatarak göreve geldikleri günden beri bu beklentileri hayata geçirebilmek için uğraştıklarının altını çizdi. Kadınların geceye damgasını vurduğunu söyleyen Yorgancıoğlu, bölgedeki kadınların bu denli güvenini kazanan Suphi Coşkun ve ekibinin 29 Haziran'daki yarışı açık ara önde bitireceğini ifade etti. Görevde olan tüm CTP'li belediyelerin halkına insan odaklı bir hizmet anlayışı ile insanların hayatını kolaylaştırarak kalitelileştiren bir yapıda olduğunu belirten Yorgancıoğlu, Dipkarpaz halkının da böylesi bir belediyeciliği hak ettiğini sözlerine ekledi.

MÜLAZİM: DİPKARPAZ'A SEVGİ TOHUMLARINI 1998'DE EKTİK!

CTP-BG İskele İlçe Sekreteri Hüseyin Mülazim açılış konuşmasında 1998 yılında CTP-BG olarak ilk defa sevgi tohumlarını ektiklerini ifade ederek bu akşam o dönemde ekilen tohumların büyüyerek yeşerdiğini ve Dipkarpazlılara umut ışığı olduğunu belirtti. CTP'li başkanların görevde olduğu diğer 9 yerleşim yerinde insanların aldığı yıldızlı belediyeciliği Dipkarpaz ve Kaleburnu halkının da hak ettiğini vurgulayan Mülazim, 29 Haziran günü halkın yetkiyi Suphi Coşun ve ekibine vererek hak ettiği belediyeciliğe kavuşacağına olan inancının tam olduğunu söyledi.

COŞKUN: DİPKARPAZ'I BÖLDÜLER, BİZLER BİRLEŞTİRMEYE GELİYORUZ!

CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun yaptığı konuşmada yıllardan beri bölgenin yöneticiler tarafından ayrımcılıkla yönetildiğini ifade ederek kendisinin ve ekibinin Dipkarpaz'ı yeniden birleştirmek için göreve talip olduklarını anlattı. Belediye Başkanı'nın kendisine yönelik suçlamalarına dikkat çeken Coşkun, "Başkan Suphi'nin projeleri yoktur diye konuşmaktadır. Ben de diyorum ki senin gibi 10 tane proje sunup yapamamaktansa 4 tane sunup gerçekleştirmeyi tercih ederim" dedi. Kendisinin isminin önüne başkan sıfatını almak için ya da daha yüksek bir maaş almak için değil halka hizmet etmek için yola çıktıklarını vurgulayan Coşkun, "Ben ve ekibim sizlere hizmetçi olmak için göreve talibiz" dedi.

KALEBURNU'NA HALI SAHANIN TEMELİNİ ATACAĞIZ

Mevcut belediye başkanının sekiz yıl önce Kaleburnulu gençlere halı saha sözü verdiğini hatırlatan Suphi Coşkun, başkanın verdiği sözü tutmadığını söyleyerek kendilerinin göreve gelmesi ile en erken zamanda halı sahanın temelinin atılarak hizmete sokulacağını belitti. Girne Amerikan Üniversitesi Kampüsü yolu üzerinde yeşil alan düzenlemesi yaparak halkın vaktini geçirebileceği, çocukların güven içerisinde oyun oynayabileceği bir çay bahçesi projesini de hayata geçireceklerini anlatan Coşkun, en önemlisinin de başkanın giderayak peşkeş çektiği Manastırdaki belediye otelinin de yeniden halka kazandırılacağının sözünü verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.