KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Karpaz Gate Marina'da Bayram haftası

Karpaz Gate Marina'da Bayram haftası

Karpaz Gate Marina, Ramazan Bayramı için hazırladığı özel bir etkinlikler dizisi ile konuklarına bu yıl aile ve arkadaşlarıyla geçirecekleri keyifli bir hafta yaşatmayı planlıyor. Karpaz Gate Marina'da Bayram Haftası etkinlikleri 25 Temmuz Cuma günü başlayacak ve 1 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek.

Yayın Tarihi: 25/07/14 10:40
okuma süresi: 2 dak.
Karpaz Gate Marina'da Bayram haftası
A- A A+

Muhteşem atmosfere sahip Karpaz Gate Marina Beach Club'da Bayram Haftası etkinliklerinin ilki, 25 Temmuz akşamı saat 20.30'da, gitarist Seyfi Gedik'in canlı müzik performansı eşliğinde özel Günbatımı Barbeküsü ile gerçekleştirilecek. Set menü rakı dahil olarak kişi başı 70 TL'ye sunulacak.

Ramazan Bayramı günlerine denk gelen 28-29-30 Temmuz'da ise Hemingway's Resto-Bar'da Piyanist Ümit Tulumbacı ile canlı müzik eşliğinde konuklara alacakaranlık vakti keyifli zamanlar yaşatılacak.

31 Temmuz'da Beach Club'ta bulunacak misafirler 16:00-18:00 saatleri arasında Ebru Elmas & Hakan'ın canlı müzik performansı ile birlikte havuzun, denizin ve güneşin tadını çıkarabilecekler.

Bayramdan sonra da etkinliklerine devam edecek olan Karpaz Gate Marina, 1 Ağustos akşamı saat 20:30'da Beach Club'ta düzenleyeceği Günbatımı Barbeküsü ve gitarist Seyfi Gedik'in canlı performansı ile konuklarına keyifli bir deneyim daha yaşatmış olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.