KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Gürpınar, Karpaz bölgesinde temaslarda bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Gürpınar, Karpaz bölgesinde temaslarda bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar,bugün Karpaz bölgesindeki temasları çerçevesinde ilk olarak İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nu ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 25/09/14 17:43
okuma süresi: 2 dak.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Gürpınar, Karpaz bölgesinde temaslarda bulundu
A- A A+

İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları'nın da hazır bulunduğu ziyarette; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar; ziyaretin amacının İskele bölgesinin kurumsallaşması ve modern bir ilçeye dönüşmesi için belediye ile görüş alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak İskele ilçesindeki hizmet birimlerini tek çatı altında toplamayı hedeflediklerini belirten Gürpınar, bölge halkına Bakanlık olarak daha çağdaş ve kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da, Bakan Gürpınar'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. İskele'nin gerçek anlamda merkezi bir ilçe olması için özveriyle çalıştıklarını kaydeden Sadıkoğlu, Bakanlık ile işbirliği içinde güzel işler başaracaklarına inanç belirtti.

İskele'de faaliyet gösteren on yedi örgütten oluşan İskele Kurumsallaşma Platformu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, İskele ilçesinin kurumsallaşması için, ilgili örgütlerler ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Bakan Gürpınar; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı İskele hizmet binalarını ziyaret etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, İskele Kaymakamlığı eski binasına taşınan Sosyal Hizmetler Dairesi'ni de ziyaret ederek, Daire'nin taşınma çalışmalarını yerinde inceledi.

İskele'de hizmet veren Sosyal Sigortalar ve İhtiyat Sandığı Daire'lerini de ziyaret eden Gürpınar, tek çatı altında bölgeye daha kaliteli ve etkin hizmet verecek Yeni Hizmet Binası projesi için, Bakanlık bürokratları ile birlikte mekan inceleme çalışmalarında bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.