KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Karpaz Gate Marina'da bayram coşkusu

Karpaz Gate Marina'da bayram coşkusu

Karpaz Gate Marina, Kurban Bayramı için hazırladığı özel bir etkinlikler dizisi ile konuklarına aile ve arkadaşlarıyla geçirecekleri unutulmazbir deneyim yaşatmayı planlıyor. Karpaz Gate Marina'da Kurban Bayramı etkinlikleri 3 Ekim Cuma günü başlayacak ve 7 Ekim Salı gününe kadar devam edecek.

Yayın Tarihi: 30/09/14 14:58
okuma süresi: 2 dak.
Karpaz Gate Marina'da bayram coşkusu
A- A A+

Muhteşem atmosfere sahip Karpaz Gate Marina'da Bayram etkinliklerinin ilki, 3 Ekim akşamı saat 18.30'da, canlı müzik eşliğinde, rakı dahil set menünün sunulacağı özel Günbatımı Barbeküsü ile gerçekleştirilecek. Kurban Bayramı'nın 2. ve 3. günlerine denk gelen 5 ve 6 Ekim'de ise Hemingway's Resto-Bar'da Soyhan Bilgeer ile canlı müzik eşliğinde konuklara keyifli zamanlar yaşatılacak.

Ayrıca çocuklu aileler için Karpaz Gate Marina, bu bayramda daha da keyifli hale gelecek. KKTC'deki ilk modern marina olan Karpaz Gate Marina, konuklarına sunduğu yüksek kaliteli hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek Mini Mariners Club'ı hizmete açıyor. İlk kez Kurban Bayramı tatilinde faaliyete geçecek olan Mini Mariners Club'da küçüklere yönelik film gösterimi, aktiviteler ve sürprizler yer alacak. Mini Mariners Club'da çocuklara yönelik çeşitli aktiviteler Kurban Bayramı döneminde Cumartesi'nden Pazartesi gününe kadar 12:00-20:00 saatleri arasında, bayramdan sonra ise Cumartesi ve Pazar günleri 12.00-20.00 saatleri arası sunulacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.