KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Coşkun: "Saldırı çirkin; kınıyoruz..."

Coşkun: "Saldırı çirkin; kınıyoruz..."

Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun, Dipkarpaz Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu'nda Atatürk Büstü'ne yönelik saldırıyı kınayarak, olayın aydınlatılması için gereken her türlü çalışmanın kısa sürede tamamlanmasını diledi.

Yayın Tarihi: 30/10/14 14:52
okuma süresi: 2 dak.
Coşkun: "Saldırı çirkin; kınıyoruz..."
A- A A+

Coşkun yazılı açıklamasında, geçen Salı günü 15.00-17.00 saatleri arasında Dipkarpaz Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu'nda, Türkiye bayrağının, asılı olduğu direkten indirilerek Atatürk büstüne sarılıp bağlandığına işaret ederek, şunları ifade etti:

"Dipkarpaz Belediye Başkanı olarak, yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyor ve olayın aydınlatılması için gereken her türlü çalışmanın kısa sürede tamamlanıp çözüme kavuşmasını diliyorum. 2 bin 500 nüfuslu Dipkarpaz köyünde yaşayan herkesin birlik beraberlik içinde bu olayın üstesinden geleceğine olan inancım da tamdır. Bizler Dipkarpaz halkı olarak her ne olursa olsun bu tür olaylarla birlik ve beraberliğimizin bozulmasına izin vermeyeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 91. yıldönümünü kutladığımız bugünlerde bu tür çirkin olayların yaşanması benim gibi tüm bölge halkını derinden üzmüştür. Herkesin bilmesini isterim ki milli değerlerimize sahip çıkmak hepimizin borcudur. Bu tür çirkin olayların tekrar yaşanmamasını temenni eder, bu sıkıntılı süreçte tüm halkımızı birlik ve beraberliğimizi bozmadan her zamanki gibi huzur içinde yaşamaya davet ederim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.