KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

TDP, Sipahi'de de örgüt kurdu

TDP, Sipahi’de de örgüt kurdu

Yerel seçimlerin ardından örgütlenme çalışmalarına hız veren Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Sipahi'de de örgüt kurdu. Etkinliğe, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Milletvekili Hüseyin Angolemli, İskele İlçe Başkanı Kemal Yıldız ile Parti Meclisi Üyeleri Musa Özmusaoğlu ile İsmet İlkhan katıldı.

Yayın Tarihi: 16/12/14 11:13
okuma süresi: 2 dak.
TDP, Sipahi’de de örgüt kurdu
A- A A+

TDP Sipahi Örgüt Başkanlığına Ali Aygün getirilirken, yönetim şu isimlerden oluştu: Cevat Beyazyüz, Fevzi Gülay, Yusuf Akdemir, Zeki Beyazyüz. Gençlik Örgütü başkanı ise Ali Akdemir oldu.

"Yeni örgütler kuruluyor"

TDP Başkanı Özyiğit etkinlikteki konuşmasında, Yerel Seçimleri'nin ardından TDP'ye yönelik büyük bir ilgi olduğunu, yeni katılımlarla birlikte yeni örgütler kurduklarını söyledi. Özyiğit, Yenierenköy ve Lefke'de uzun yıllar sonra örgüt kurduklarını, Serhatköy Örgütü'nü yeni katılımlarla güçlendirdiklerini, şimdi de Sipahi'de örgüt kurduklarını, partiye katılımların da sürdüğünü belirtti.

"Değişim başlamıştır"

29 Haziran yerel seçimlerin ülkedeki değişimin ve dönüşümün başlangıcı olduğunu, 29 Belediye Başkanı'nın 15'inin değiştiğini, yıkılmaz denilen kalelerin yıkıldığını anımsatan Özyiğit, "Halk artık değişim istiyor ve bu değişim son yerel seçimlerde başlamıştır. Nisan 2015 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bu süreç devam edecek ve bağımsız aday Sn. Mustafa Akıncı bizim de desteklerimizle seçimlerden zaferle çıkacaktır" dedi.

"Tek umut TDP kalmıştır"

Kıbrıs'ın Kuzey'inde 1974'ün ardından UBP-Denktaş ikilisi tarafından çarpık bir düzen kurulduğunu, 'bu düzeni yıkacağım' diyerek göreve gelen CTP'nin de düzene hizmet eder hale geldiğini belirten Özyiğit, hükümet oldukları dönemlerdeki icraatlarına bakıldığı zaman CTP, UBP ve DP arasında belirgin bir fark olmadığına dikkat çekti.

İçinde bulunulan süreçte halkın inanabileceği, güvenebileceği tek yapının TDP kaldığını belirten Özyiğit, "Halk CTP, UBP ve DP'den umudunu yitirmiştir. Gittiğimiz her yerde, bulunduğumuz her ortamda bunun gözlemlemekteyiz. Tek umut olarak TDP kalmıştır" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.