KARPAZ
okuma süresi: 1 dak.

Karpaz eşekleri için bariyerler tamamlandı

Karpaz eşekleri için bariyerler tamamlandı

Çevre Ve Doğal Kayneklar Bakanlığı yazılı bir açıklamöa yaparak Karpaz Bölgesinde hür eşeklerin bir çatı altında toplanmasını amaçlayan bariyer yapımının tamamlandığını duyuurdu...

Yayın Tarihi: 22/01/15 15:39
okuma süresi: 1 dak.
Karpaz eşekleri için bariyerler tamamlandı
A- A A+

Karpaz Bölgesinde hür eşeklerin bir çatı altında toplanmasını amaçlayan , Türkiye Cumhuriyeti Yardım heyetinin katkılarıyla 6,5 km uzunluğundaki bariyer yapımı tamamlanmıştır.

Uzun yıllardır başta çiftçiler olmak üzere bölgede yaşayan vatandaşların sorun yaşadığı hür eşeklerin, tamamlanan bariyer alanı içerisine taşınması amacıyla çalışma başlatılmaktadır.

Taşınma işlemi, ilk etapta sürme yöntemi ile yapılacak olup bariyer alanına en yakın bölgelerden başlanacaktır.

Söz konusu çalışma; Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Dipkarpaz Belediyesi,Yeni Erenköy Belediyesi, İlgili Devlet Kurumları,İlgili Yerel Muhtarlar,Sivil Toplum Kuruluşları ve bölge halkının katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Bu amaçla, 24 Ocak Cumartesi günü Saat 10'da Dipkarpaz köyünün girişinde bulunan piknik alanında toplanılacaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.