KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Ulaş, Yeşilköy'de köylülerle sohbet etti

Ulaş, Yeşilköy'de köylülerle sohbet etti

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Ulaş, Gazimağusa ve Karpaz ziyaretleri çerçevesinde Yeşilköy'de köylülerle sohbet etti.

Yayın Tarihi: 29/03/15 14:09
okuma süresi: 2 dak.
Ulaş, Yeşilköy'de köylülerle sohbet etti
A- A A+

Mustafa Ulaş Seçim Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, köylülere hitaben konuşan Ulaş, her sorunun çözülmesi ve çağdaş bir devletin yapması gerekenin Anayasa'da devlete verilen görev "Her insanın, insan onuruna yaraşacak şekilde bir yaşam düzeyi sağlar" ifadesinin yerine getirilmesinin önemli olduğunu kaydetti.

Ulaş bu ve diğer birçok sorunun, halının altına süpürüldüğünü, Kıbrıs sorununun çözümünün sihirli bir değnekle tüm sorunları çözeceğine inanarak bütün gücün, hayal ve umutların çözüme bağlandığını savundu.

Ulaş, herkesin birbirini alabildiğince eleştirip karalarken, bir dönem ile bir genç neslin heba edildiğini öne sürdü.

"Federal çözüm bir ilkemiz olmalı ama diğer yandan da insanlarımıza, insan onuruna yaraşacak bir yaşam düzeyi sağlamanın yolları için var gücümüzle çalışmalıyız" diyen Ulaş; diğer yandan Türkiye kökenlilerin Güney Kıbrıs'a geçmesi konusunda Cumhurbaşkanı, hükümeti ve sivil toplum örgütlerini, bir insan hakkı ihlali olan bu durumun giderilmesi için çaba harcamaya çağırdı.

Ulaş, bunun yapılmaması halinde kendisinin imza toplayarak, BM, AB ve hatta Rum Yönetimi Başkanlığı'na bu dilekçeleri göndereceğini bildirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.