KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Geleneksel çocuk oyunları Dipkarpaz'da hayat buldu

Geleneksel çocuk oyunları Dipkarpaz'da hayat buldu

Gençlik Dairesi, Geleneksel Çocuk Oyunları etkinliğini bugün Dipkarpaz'da gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 29/03/15 16:57
okuma süresi: 2 dak.
Geleneksel çocuk oyunları Dipkarpaz'da hayat buldu
A- A A+

Dipkarpaz Festival Alanı'nda yer alan etkinlikte, kimi unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunları izciler ve bölge çocuklarına tanıtılarak uygulamalı olarak öğretildi. Etkinliğe Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, köylerdeki gençlere fırsat eşitliği yaratmak için etkinlikler düzenlediklerini ve çalıştıklarını ifade etti.

Köylerde yaşayan gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için birçok aktivite düzenlediklerini ve onları yurtdışında gerçekleştirilen festivallere göndererek ülkeyi temsil etme şansı tanıdıklarını söyleyen Gencay Eroğlu, Geleneksel Çocuk Oyunları etkinliğini Dipkarpaz'da düzenleyerek daireye bağlı izciler ve bölge çocuklarını buluşturduklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da konuşmasında, Gençlik Dairesi'nin köylerdeki gençlere önem vermesini takdirle karşıladığını söyleyerek, gençlerin ülkeyi başta Türkiye olmak üzere yurtdışında temsil etmelerinin onur verici bir durum olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından etkinlik halk dansları ekibinin gösterisi ile sürdü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.