KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Karpaz'da bir program gerçekleştirildi

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Karpaz'da bir program gerçekleştirildi

YDÜ İlahiyat Fakültesi'nde 2015 Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Bir Programı Karpaz'da Gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 12/04/15 16:00
okuma süresi: 2 dak.
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Karpaz'da bir program gerçekleştirildi
A- A A+

Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2015 yılı Kutlu doğum teması olarak belirlenen, "Hz. Peygamber, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku" konusu çerçevesinde YDÜ İlahiyat Fakültesi, düzenlediği program Dipkarpaz Belediyesi'nin de katkılarıyla Recep Tayyip Erdoğan Orta Okulu'nda yapıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Kutlu Doğum Haftası etkinliğine, İstanbul-Şile Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu ve Eşi, YDÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı İbrahim Çapak, Türkiye'de Naat ve Şiir okumasıyla tanınan Seyfullah Kartal, Televizyon Programcısı Sezgin Maden, Avrupa Karate Şampiyonu Alparslan Yamanoğlu'nun yanısıra, Öğretim Üyeleri, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlahiyat Fakültesi Öğrencilerinden İbrahim Kılıçer'in, Kur'an tilavetiyle başlayan program, Seyfullah Kartal'ın naat okuması ve ardından Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun, ,İstanbul-Şile Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İbrahim Çapak'ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Daha sonra İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Yar. Doç. Dr. A.Hakim Beki "Hz. Peygamber, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku" konulu bir konferans verdi.

Televizyon programcısı Sezgin Maden'in sunumunu gerçekleştirdiği program, Seyfullah Kartal'ın okuduğu "Kime Emanet" adlı şiir ile sona erdi. Programa katılımcılar tarafından büyük beğeniyle izlendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.