KARPAZ
okuma süresi: 3 dak.

Taçoy: "Dipkarpaz - Apostolos Andreas Manastırı arası yolun genişletme çalışması gündemimizde"

Taçoy: "Dipkarpaz - Apostolos Andreas Manastırı arası yolun genişletme çalışması gündemimizde"

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Dipkarpaz'dan Apostolos Andreas Manastırı'na kadar olan yolun genişletmesinin gündemlerinde olduğunu açıklayarak, bu çalışmanın çevreye ve doğaya uygun şekilde yapılacağını belirtti.

Yayın Tarihi: 19/06/15 15:47
okuma süresi: 3 dak.
Taçoy: "Dipkarpaz - Apostolos Andreas Manastırı arası yolun genişletme çalışması gündemimizde"
A- A A+

Projenin önümüzdeki hafta bitirilmesinin hedeflendiğini kaydeden Taçoy, yolun Karayolları Dairesi ya da ihaleyle yeniden yapılandırılacağını vurguladı.

Hasan Taçoy, bölgede bisiklet yolu yapılmasına da önem verdiklerini söyledi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı'ndan verilen bilgiye göre, Hasan Taçoy bölgede yürütülen faaliyetleri yerinde incelemek için bugün Yenierenköy ve Dipkarpaz Belediye başkanlarını ziyaret etti.

"YOL KENARINDAKİ OTLAR TEMİZLENMELİ"

Ziyaretlerinde yol güvenliğine büyük önem verdiklerini vurgulayan Taçoy, yol kenarındaki temizlenmemiş otların yangın riskini arttırdığına dikkat çekti, bu otların belediyelerle işbirliği içinde temizlenmesi gerektiğini belirtti.

"BELEDİYELERE TEMİZLİK KATKISI"

Devletin maddi sıkıntı çeken belediyelere el uzatması gerektiğini de kaydeden Taçoy, Bakanlar Kurulu kararıyla yol kenarlarının temizliği için belediyelere maddi katkı sağlanacağını ifade etti.

Balalan-Yenierenköy yolunun tamamlanmasıyla Karpaz bölgesine ulaşımın daha kolay olacağını da söyleyen Bakan Taçoy, bölgeyi cazibe merkezi haline getirmek için projeleri olduğunu dile getirdi.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Taçoy'un ziyaretlerinde Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı ile Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun' da birer konuşma yaptı.

YIKICI: "YENİERENKÖY BELEDİYESİ'NDE BAZI MADDI SIKINTILAR VAR"

Buna göre, Yenierenköy Belediye Başkanı Yıkıcı 12 köyün bağlı bulunduğu Yenierenköy Belediyesi'nin bazı maddi sıkıntıları bulunduğunu kaydederek, bunları Taçoy ile paylaşacaklarını belirtti.

COŞKUN: "OTLAR TEMİZLENDİ, BÖLGE ÇÖPLERDEN ARINDIRILDI"

Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun ise konuşmasında 15–20 günlük bir çalışmanın sonucunda yol kenarındaki otların temizlendiğini anlattı.

Bölgenin çöplerden arındırıldığını da kaydeden Coşkun bölge halkının ve turistlerin bunu memnuniyetle karşıladığını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.