KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Bungalow türü kaçak yapılar eyleme neden oldu

Bungalow türü kaçak yapılar eyleme neden oldu

Karpaz'da 'özel koruma alanı' olan Altın Kumsal'a inşa edilen Bungalow türü kaçak yapılar eyleme neden oldu.

Yayın Tarihi: 10/07/15 07:44
okuma süresi: 2 dak.
Bungalow türü kaçak yapılar eyleme neden oldu
A- A A+

Yıkıma karşı olan Turizm Tesis İşletmecileri ile bir grup vatandaş Dipkarpaz girişinde eylem yaptı.

Eylemciler yolu bir süreliğine trafiğe kapattı.Eyleme Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun da destek verdi.

Coşkun, haklarını yasal çerçevede aramaya devam edeceklerini belirtti. Coşkun, işsizliğin bölgede hat sahafta olduğunu, yargının karar verirken bunu göz önünde bulundurmasını istedi.

Eylemde basın açıklamasını Murat Civelek okudu.Civelek, Karpaz'daki söz konusu tesislerde her hafta sonu yaklaşık Bin kişinin hizmet aldığını belirterek, mahkemenin karar vermeden önce Karpaz'da tatil yapan vatandaşların da görüşlerini almasını istedi.

Eşsiz bir doğaya sahip olan Dipkarpaz sahillerine 5 yıldızlı devasa oteller yapılacağını da iddia eden Civelek, diğer bölgelerde yaşanan "Denize bedava girmek hakkımızdır" eylemlerini Karpaz'da yaşamak istemediklerini söyledi.

Karpaz gençliği adına konuşan Gökhan Güney de Dipkarpaz ve Kaleburnu halkının haklarını aramak için sonuna kadar mücadele edeceğini kaydetti.Eylemcilerin yolu trafiğe kapattığı esnada bir sürücünün yoldan geçmek istemesi ise eylemciler ve araç sürücüsü arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Eylem yolun trafiğe açılması ile sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.