KARPAZ
okuma süresi: 1 dak.

Çayırova - Pamuklu - Mehmetçik yolu trafiğe kapatılacak

Çayırova - Pamuklu - Mehmetçik yolu trafiğe kapatılacak

Çayırova-Pamuklu yol ayırımı ile Mehmetçik Bayrak ayırımı asfalt çalışması nedeniyle yarın ve Cuma günü 07.00 ile 19.00 saatleri arasında trafiğe kapalı olacak.

Yayın Tarihi: 14/10/15 18:03
okuma süresi: 1 dak.
Çayırova - Pamuklu - Mehmetçik yolu trafiğe kapatılacak
A- A A+

Karayolları Dairesi'nden yapılan açıklamaya göre, yolun trafiğe kapalı olduğu süre içerisinde Mehmetçik köyüne ulaşım Pamuklu kavşağı- Mehmetçik köyü ve Kumyalı kavşağı-Mehmetçik köyü yollarından sağlanacak.

GAZİMAĞUSA'DA SU İSALE HATTI KAZISI NEDENİYLE YOL KAPANACAK

Ayrıca yarın Gazimağusa-İskele anayolu Lions Garden çemberi ile St. Barnabas çemberi arasında yapılacak su ishale hattı kazı çalışması nedeniyle sözkonusu yol 09:00 ile 18:00'e kadar dönüşümlü olarak trafiğe kapalı olacak.

Açıklamada sürücülerin belirtilen güzergahlarda can ve mal güvenliği açısından dikkatli ve yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.