KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Karpaz Gate Marina'dan kışa özel fırsatlar

Karpaz Gate Marina'dan kışa özel fırsatlar

Karpaz Gate Marina'da bölgeye renk ve hareket katacak birçok aktivitenin düzenlenmesinin yanı sıra, Hemingway's Resto-Bar'ın Kıbrıs ve dünya mutfağının harmanlanmış lezzetlerinden oluşan yeni kış menüsü ile de farklılık yaratılacak.

Yayın Tarihi: 02/11/15 17:23
okuma süresi: 2 dak.
Karpaz Gate Marina'dan kışa özel fırsatlar
A- A A+

Karpaz Gate Marina'nın büyülü atmosferinde özel Hemingway's lezzetlerini tatmak isteyen misafirlere, kış menüsüne alternatif olarak set menü de hazırlandı. Kış boyunca hafta sonları dahil her gün öğle saatlerinden itibaren meşhur köy ekmeği, geleneksel meze çeşitleri, köy salatası, sıcak başlangıç, balık veya kebap menüsünden seçmeler, özel Hemingway's çikolatalı suflesi ile çay/kahve ve meşrubattan oluşan, dileyen misafirlerin 5 TL fark ile bir bardak şarap veya birayı da dahil edebildiği zengin set menü minimum iki kişi için kişi başı 50 TL, tek kişi için ise 65 TL olarak ücetlendirildi.

Hemingway's lezzetlerinden büyük beğeni toplayan pizza çeşitleri ve lahmacun ise özellikle bölge halkından gelen talep üzerine "take away" olarak da sunulabilecek.

Karpaz Gate Marina'da her Cuma müzik eşliğinde Günbatımı Barbeküsü, her Salı dünya sineması gecesi, iki haftada bir her Perşembe ise Türk sineması gecesi kış sezonu boyunca da düzenlenecek. Sinema öncesi yemeklerini marinanın muhteşem atmosferinde almak isteyen sinemaseverler için özel set menü, sinemaya giriş ücreti dahil 35 TL'ye sunulmaya devam edecek. Sadece film izlemek isteyen misafirler ise 5 TL ödeyerek patlamış mısırları ile özel sinema düzeninde film keyfini yaşayacak. Karpaz Gate Marina'nın misafirleri her gün 17:00-19:00 saatleri arasında satın alınan her içkiye karşılık ücretsiz bir içkinin sunulacağı Happy Hour avantajından da yararlanabilecek.

Daha fazla bilgi için Karpaz Gate Marina'nın web sayfası www.karpazbay.com veya Facebook sayfası www.facebook.com/karpazgatemarina ziyaret edilebilir veya 0533 833 78 78 numaralı telefon aranabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.