KARPAZ
okuma süresi: 3 dak.

TDP Gençlik Örgütü, Dipkarpaz Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nde oyun sınıfını yeniledi

TDP Gençlik Örgütü, Dipkarpaz Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nde oyun sınıfını yeniledi

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Gençlik Örgütü, Dipkarpaz Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nde oyun sınıfını yeniledi, eksikliklerini tamamladı.

Yayın Tarihi: 08/02/16 11:50
okuma süresi: 3 dak.
TDP Gençlik Örgütü, Dipkarpaz Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nde oyun sınıfını yeniledi
A- A A+

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Gençlik Örgütü, Dipkarpaz Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nde oyun sınıfını yeniledi, eksikliklerini tamamladı. 'Her Çocuk Gülene Kadar' adı altında gerçekleştirilen etkinliğe, TDP Gençlik Örgütü üyelerinin yanısıra, okul öğretmeni, Okul Aile Birliği Başkanı ve çalışanları da katkı koydu.

Proje çerçevesinde okulun ihtiyaçları olan oyuncak, kitap, eğitsel oyun malzemeleri, dolap ve oturma yastıkları tamamlanırken, oyun sınıfı boyandı, duvar resmi çizildi ve gerekli materyaller sınıfa yerleştirildi.

Oyun odasının boyanması, duvar resminin çizilmesi, tedarik edilen dolapların montajı ve TDP'li üyelerin katkılarıyla sağlanan oyuncakların, eğitsel oyun malzemelerinin, kitapların, koltukların ve yastıkların yerleştirilmesiyle Dipkarpaz Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin yeni oyun odası tamamlanmış oldu.

Sınıf projesinin tamamlanmasının ardından bir süre çocuklarla çeşitli oyunlar oynanarak eğlenceli saatler geçirilirken, etkinliğin ardından bir de anı fotoğrafı çekildi.

TDP Gençlik Örgütü Eş Başkanı Nalan Ersümer, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, Her Çocuk Gülene Kadar' adlı projelerinin gerçekleşmesinde emeği geçen, katkı koyan TDP üyeleri ile kendilerine yardım, eden malzeme tedarik eden okul öğretmenine, okul aile birliği başkanına, çalışanlara ve bölge sakinlerine teşekkür etti.

Devlet okullarındaki eksikliklerin farkında olduklarını, özellikle kırsal kesimlerdeki öğretmenlerin kısıtlı malzeme ile eğitim verme gayreti içinde oldukları gerçeğinden hareketle bu projeyi hayata geçirmeye karar verdiklerini aktaran Ersümer, Dipkarpaz bölgesinden başlattıkları projelerine diğer bölgelerde de devam edeceklerini açıkladı.

Dipkarpaz bölgesinde sadece sorunları dinlemekle kalmayıp, ellerinden geldiğince eksikliklerini gidermeye çalıştıklarını belirten Ersümer, 'Her Çocuk Gülene Kadar' projesini Dipkarpaz Okul Öncesi Eğitim Merkezi'yle hayata geçirmenin mutluluğunu taşımaktayız ve bu projenin diğer bölgelerdeki ihtiyaçlı okullarda da devam edeceğini belirtmek isteriz" ifadelerini kullandı.

Kırsal bölgelerin sosyo-ekonomik olarak yaşadığı sosyal adaletsizlikleri gidermek için herkese sorumluluk düştüğüne dikkat çeken Ersümer, bu tarz çalışmalara katkı koyabilecek kişi ve kurumlarla işbirliği yapmaya hazır olduklarını da ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.