KARPAZ
okuma süresi: 1 dak.

Altın Kumsal'dan taşınmayı kabul eden işletmeler yıkılmayacak

Altın Kumsal'dan taşınmayı kabul eden işletmeler yıkılmayacak

İskele Kaymakamlığı, Dipkarpaz'da Altınkumsal sahilinde özel sit alanındaki 'kaçak' 10 işletmenin başka bir bölgeye taşınması için düğmeye bastı. Taşınması düşünülen 10 işletmenin arasında hakkında yıkım kararı çıkan 2 işletme de bulunuyor. İşletmeler taşınmayı kabul ederlerse yıkılmayacaklar.

Yayın Tarihi: 15/03/16 08:19
okuma süresi: 1 dak.
Altın Kumsal'dan taşınmayı kabul eden işletmeler yıkılmayacak
A- A A+
Hakkında yıkım kararı çıkan 2 işletme dahil toplam 10 işletmenin Dipkarpaz'da özel sit alanı dışında, Polatpaşa Mahallesi olarak bilinen 39,5 dönümlük alana taşınması için düğmeye basıldı. Bölgede parselasyon ve alt yapı çalışmaları başladı.

"Taşınmayı kabul ederlerse yıkım yok"

Yenidüzen Gazetesi'nden Ayşe Güler'in sorularını yanıtlayan İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, başka bir bölgeye taşınmayı kabul etmeleri halinde 10 işletmenin de yıkılmayacağını anlattı.

2 İşletmenin yıkım kararı YİM'de görüşülecek

Musaoğulları, özel sit alanı içerisinde işletmeleri bulunan ve 3'er yıl hapse mahkum edilerek, işletmelerinin yıkılması kararlaştırılan Burhan Kalın ve Gültekin Erdoğan'ın Yüksek İdare Mahkemesi'ne başvurduğunu söyleyerek, duruşmanın 6 Nisan Çarşamba günü görüşüleceğini dile getirdi.

Haberin detayları Yenidüzen Gazetesi'nde

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.