KARPAZ
okuma süresi: 1 dak.

Dipkarpaz ÇATOM, Köy Kadın Kursu katılımcılarını ağırladı

Dipkarpaz ÇATOM, Köy Kadın Kursu katılımcılarını ağırladı

KKTC'nin ilk kadın kooperatifi Dipkarpaz ÇATOM Yardımlaşma ve Kalkınma Kooperatifi, İskele, Kilitkaya ve Boğaziçi Köy Kadın Kursu katılımcılarını ağırladı.

Yayın Tarihi: 25/03/16 13:22
okuma süresi: 1 dak.
Dipkarpaz ÇATOM, Köy Kadın Kursu katılımcılarını ağırladı
A- A A+

ÇATOM'dan yapılan açıklamaya göre, toplantıda kooperatifleşme süreci ele alınarak, gelecekte ortak çalışma yapma konuları görüşüldü.

Dipkarpaz ÇATOM Yardımlaşma ve Kalkınma Kooperatifi Başkanı Arzu Pürtül, KKTC'nin ilk kadın kooperatifi olarak, kooperatifleşme süreci hakkında bilgi almak isteyen her kadın grubuna kapılarının açık olduğu kaydetti.

Gelecekte kendilerine ulaşacak talepler doğrultusunda şube açarak, ücretsiz malzeme tahsis edebileceklerini belirten Pürtül, üretici kadınları, "güç birlikten doğar" felsefesi ve ÇATOM Kooperatif çatısı altında birleştirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Facebook ve internet aracılığıyla kendilerine yöneltilen her soruyu cevaplayabileceklerini belirten Pürtül, Köy Kadın Kursu Öğretmeni Sema Çakmak'a, ziyaret için araç tahsis eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile katılımcılara teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.