KARPAZ
okuma süresi: 1 dak.

Altınkumsal kararı 20 Nisan'da açıklanacak...

Altınkumsal kararı 20 Nisan'da açıklanacak...

Yargıtay Ceza heyeti, geçtiğimiz hafta görüşülen ve dava kararını sürekli ertelediği sanık Gültekin Erdoğan ve diğer sanık Burhan Kalın ile ilgili kararını 20 Nisan Çarşamba günü açıklayacak.

Yayın Tarihi: 14/04/16 08:35
okuma süresi: 1 dak.
Altınkumsal kararı 20 Nisan'da açıklanacak...
A- A A+
Dipkarpaz'daki Altınkumsal sahilinde özel sit alanı içerisinde işletmeleri bulunan Burhan Kalın ve Gültekin Erdoğan'ın üçer yıl hapse mahkum edilmesi kararına yönelik istinaf sürecinin sonuna gelindi.

Yargıtay Ceza Heyeti, geçtiğimiz hafta görüşülen ve dava kararını süresiz ertelediği sanık Gültekin Erdoğan ve diğer sanık Burhan Kalın ile ilgili kararın 20 Nisan Çarşamba günü açıklayacak.

Saat 10:00'da başlayacak duruşmada çıkacak karar; Altınkumsal sahilinde özel sit alanı içerisinde işletmesi bulunan ve duruşmaları İskele Kaza Mahkemesi'nde devam eden 7 işletmeci içinde emsal teşkil edecek.

Hatırlanacağı üzere İskele Kaza Mahkemesi'nin sanık Burhan Kalın ve Gültekin Erdoğan'ı 15 Şubat tarihinde aleyhlerine getirilen davalardan suçlu bulunarak, 3'er yıl hapse mahkum etmesi ve izinsiz yapıların yıkılmasına yönelik kararın ardından konu istinafa taşınmıştı.

Yenidüzen - Ayşe Güler
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.