KARPAZ
okuma süresi: 1 dak.

Dipkarpaz'da yıkım ve yine arbede! 9 kişi tutuklandı!

Dipkarpaz'da yıkım ve yine arbede! 9 kişi tutuklandı!

Dipkarpaz özel koruma alanında bulunan iki işletme yıkıldı. Yıkım sırasında polis ve işletme sahipleri arasında arbede yaşandı, 9 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 28/07/17 18:42
okuma süresi: 1 dak.
Dipkarpaz'da yıkım ve yine arbede! 9 kişi tutuklandı!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Dipkarpaz özel koruma alanında bulunan iki işletme yıkıldı.

Yıkım sırasında polis ve işletme sahipleri arasında arbede yaşandı, 9 kişi tutuklandı.

DİPKARPAZ'DA YIKIM VE YİNE ARBEDE

Dipkarpaz'da özel koruma alanında bulunan ve kaçak yapı olduğu gerekçesi ile Burhan Kalın ve Gültekin Erdoğan'a ait işletmeler sabahın erken saatlerinde İskele Kaymakamlığı tarafından yıkıldı. Yıkıma direnmeye çalışan işletme sahipleri ile polis arasında arbede yasandı.

Çıkan olaylarda bazı polis mensupları ile kaymakamlık görevlisi ciddi şekilde darp edildi, işletme sahibi Gültekin Erdoğan ise fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Yıkıma direnen polisle arbedeye giren 9 kişi polisi darp görevinden men, kaymakamlık görevlisine yönelik ciddi darp, italei lisan ile uygunsuz tavır ve davranış suçlaması ile gözaltına alındı. Görüntü kayıtlarını inceleyen polis, soruşturmasını sürdürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.