EĞİTİM
okuma süresi: 4 dak.

Akademi Kıbrıs yine fark yaratacak

Akademi Kıbrıs yine fark yaratacak

Akademi Kıbrıs 5'inci yılında Eğitim Şenlikleri İle Türkiye'nin Tanınmış Simalarını YDÜ'de Yeniden Biraraya Getiriyor.

Yayın Tarihi: 02/04/13 18:09
okuma süresi: 4 dak.
Akademi Kıbrıs yine fark yaratacak
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi 101. No'lu salonda gerçekleştirilen basın toplantısına Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş, Akademi Kıbrıs Başkanı Adem Koç, Proje Koordinatörü Fadıl Şanverdi, Kuzey Kıbrıs Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlkan Bülbül katıldı.

Basın Toplantısı'nda YDÜ Rektör Yrd. Prof. Dr. Şenol Bektaş, Akademi Kıbrıs'ın düzenlediği Kariyer Günleri'nin yenisi ile bir arada olduklarını ifade ederken, Akademi Kıbrıs yöneticilerini tebrik etti.

Prof. Dr. Bektaş, Akademi Kıbrıs'ın yapmış olduğu çalışmaların takdir edilmesi gerektiğini belirterek, Türkiye'den ve Kıbrıs'tan birçok değerli insanı ağırladıklarını vurguladı.

Akademi Kıbrıs İlkleri Yaşatmaya Devam Ediyor

Prof. Dr. Bektaş, Akademi Kıbrıs'ın bu yıl ilk kez YDÜ İlahiyat Fakültesi'nin de katkılarıyla Ebru Sanatı ve Ney Kursu gerçekleştireceğini vurgularken, YDÜ'nün her zaman Akademi Kıbrıs'ın yanında olacağını kaydetti.

Akademi Kıbrıs Başkanı Adem Koç ise, seminerlerin amacına değinerek, katılımcılara çeşitli dallarda sertifika verileceğini ancak asıl hedeflerinin eğitim vermek ve farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

Koç, YDÜ'nün eğitime ve öğrenciye verdiği değerin farkında olduklarının altını çizerken, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'e Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd.Doç.Dr. İrfan Günsel ve ana sponsoru olan Kuzey Kıbrıs Turkcell ve sponsorlardan Ektam Kıbrıs'a teşekkürlerini sundu.

9 hafta devam edecek farkındalık seminerlerine Türkiye'den ve KKTC'den çok sayıda tanınmış simanın ders vereceğini ifade eden Koç, öğrenciyi ve halkı bu insanlarla buluşturmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Koç, siyasetten, Diksiyona, kişisel gelişimden, insan kaynaklarına 10 farklı konunun işleneceğini kaydederken, bu seminerlere büyük küçük herkesin katılabileceğinin altını çizdi.

Ebru ve Ney kurslarının 15 Nisan'dan itibaren başlanacağını vurgulayan Koç, 20 bine yakın YDÜ Öğrencisi ile buluşmaktan mutluluk duyduklarını vurguladı.

Hayat Bilgiyi Paylaşınca Güzel

Kuzey Kıbrıs Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Müdürü İlkan Bülbül ise Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak Akademi Kıbrıs farkındalık seminerlerine katkı koymaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, böylesine önemli projelerin genç nesillerin yarınlarına ışık tutacağına inancı olduğunu vurguladı.

İlkan Bülbül, YDÜ ile tekrar bir araya gelmenin kendileri için önem taşıdığını belirterek, Akademi Kıbrıs gibi önemli bir kuruma destek olmanın gurunu yaşadıklarını dile getirdi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in sosyal sorumluluk çabaları ile var olduklarını ifade eden İlkan Bülbül, "Hayat paylaşınca Güzel" sloganını "Hayat Bilgiyi Paylaşınca Güzel" olarak nitelendirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.