EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ Görsel İletişim ve Tasarımı Bölümü Afiş Tasarımları Sergisi

YDÜ Görsel İletişim ve Tasarımı Bölümü Afiş Tasarımları Sergisi

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University)Görsel İletişim Tasarımı 2012-2013 bahar kapsamında gerçekleştirilen Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi-Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Doç.Dr.Çiğdem Demir'in 'iyi bir tasarımcı nasıl olunur" sergisi İletişim Fakültesinde gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 24/05/13 12:03
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ Görsel İletişim ve Tasarımı Bölümü Afiş Tasarımları Sergisi
A- A A+

Sergiye Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Şenol Bektaş,İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Orhan Çiftçi,Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü Başkanı Yrd.Doç.Dr.Gökçe Keçeci Şekeroğlu,Öğretim görevlileri ve Öğrenciler katıldı.

Yüksek lisans ve sanatta yeterlilik eğitimini Hacettepe Üniversitesi'nde tamamlayan Doç.Deniz, fotografik,tipografi,illüstrasyon alanında kendini kanıtlamış ve afiş tasarımına yansıtarak uluslararası alanda da birçok etkinliğe adımını atmış aynı zaman da çoğu ödül de almıştır.

Açılış konuşmasını yapan Rektör Prof.Dr.Şenol Bektaş,öğrencilerin Doç.Demir'i örnek almaları gerektiğini bu alanda eğitim alan bütün öğrencilere yararlı olacağını belirtti.

Prof.Dr.Bektaş,bundan 2 sene önce Kuzey Kıbrıs Türk Mücadelesinde Gazi Üniversitesi'nde eğitimlerini sürdürürken şehit olanların sergisini açtıklarını ifade etti.

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) son 6 yıldır Güzel Sanatlarda, Görsel İletişim ve Tasarımda çok uzun bir yol katettiklerini belirterek Yrd.Doç.Şekercioğlu'nun da Gazi Üniversitesi'nde sergi açıp panallere katıldığını açıkladı.

Bu durumdan gurur duyduklarını söyleyen Prof.Dr.Bektaş,önümüzdeki dönemlerde Doç.Dr.Çiğdem Demir'i YDÜ'de görmekten mutluluk duyacaklarını da sözlerine ekleyerek açılışı İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Çiftçi ,Yrd.Doç.Dr.Gökçe Keçeci Şekeroğlu ,Doç.Dr.Çiğdem Demir ile gerçekleştirdi.

Doç.Dr. Çiğdem Demir,açılışa katılan davetlilere sergilediği afişleri tek tek yorumluayarak nasıl yaptığına dair kısaca bilgiler verdi.

YDÜ mikrofonlarına konuşan Doç.Demir,daha önce de Güzel Sanatların organize ettiği bir sergi açtığını söylerek ikinci sergisi olduğunu açıkladı.

Ağırlıklı olarak afiş tasarımları,dijital illüstrasyon,fotoğraf ağırlıklı tipografi çalışmalar yaptığını belirten Demir,özel renkler kullanmayı sevdiğini dile getirdi.

YDU İlettişim Fakültesi'nde sergi açan Demir, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü'ne,Yrd.Doç.Şekercioğlu'na teşekkürlerini dile getirerek önümüzdeki dönemlerde yine sergi açmak istediğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.