EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Arabacıoğlu LTL Spor Şenliği'ne katıldı

Arabacıoğlu LTL Spor Şenliği'ne katıldı

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, Lefkoşa Türk Lisesi'nde düzenlenen Spor Şenliğine katıldı. Arabacıoğlu etkinlikte 9. Sınıf müfredatıyla ilgili açıklamalarda da bulundu.

Yayın Tarihi: 28/03/14 18:07
okuma süresi: 1 dak.
Arabacıoğlu LTL Spor Şenliği'ne katıldı
A- A A+

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Arabacıoğlu, yaptığı konuşmada, okullarda sadece dersler değil, sosyal etkinlerin de önemli olduğunu, bu güzel organizasyonda gördüğünü kaydetti ve etkinliği gerçekleştiren okul müdürü ve öğretmenleri tebrik etti.

9. SINIFLARA DÜZENLEME

Arabacıoğlu, ek sınavların bu yıl yapılmayacağını daha önce açıkladığını yeniden hatırlatmak istediğini, ayrıca 9. sınıf öğrencilerin ders yükünün fazla olduğunu, 9. sınıf öğrencileri için müfredatta değişikliğe gidileceğini, önümüzdeki dönem düzenlemelerin yapılacağını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.