EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

YDÜ'den Yard. Doç. Dr. Yavuz Avrupa Şampiyonası'nda

YDÜ'den Yard. Doç. Dr. Yavuz Avrupa Şampiyonası'nda

Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. H. Ulaş Yavuz Finlandiya'nın Vantaa şehrinde yapılmakta olan Avrupa Büyükler Güreş Şampiyonası'nda Türkiye milli takım doktoru olarak görev alıyor.

Yayın Tarihi: 07/04/14 17:37
okuma süresi: 1 dak.
YDÜ'den Yard. Doç. Dr. Yavuz Avrupa Şampiyonası'nda
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; yapılmakta olan şampiyonaya 43 ülkeden 900'ün üzerinde sporcu katılıyor.

Turnuvanın ilk gününde erkeklerde Servet Coşkun 65 kg'da Avrupa ikincisi olurken, ikinci gün müsabakaları sonucunda bayanlarda Hafize Şahin Türkiye için bir ilki gerçekleştirerek Avrupa Şampiyonlarında final güreşen ilk bayan sporcu oldu.

Final maçını kaybeden Şahin Avrupa ikincisi oldu.

YDÜ Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı Öğrt.Üyesi,Türkiye Milli Takım doktoru Yard. Doç. Dr. H. Ulaş Yavuz, şu ana kadar takımda ciddi sakatlık olmadığını herşeyin yolunda gittiğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.