EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

YDK Almanca Kulübü aylık Almanca Okul Gazetesi'nin ilk sayısını yayınladı

YDK Almanca Kulübü aylık Almanca Okul Gazetesi'nin ilk sayısını yayınladı

Yakın Doğu Koleji Almanca Bölümü Sorumlu Öğretmeni Cem Akandan ve 10N A-LEVEL sınıfından 11 öğrencinin oluşturduğu Almanca Kulübü uzun uğraşlar sonucunda hazırladıkları Almanca okul gazetesinin ilk sayısını Nisan 2014'te yayınladı .

Yayın Tarihi: 14/04/14 12:01
okuma süresi: 1 dak.
YDK Almanca Kulübü aylık Almanca Okul Gazetesi'nin ilk sayısını yayınladı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi, Lefkoşa (Near East University, Nicosia) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 4 sayfadan oluşan gazetede Alman Dili ve Kültürü, Almanca dil bilgisi kuralları ve aynı zamanda yine Almanca bilmeceler ve efsane olmuş kişilerin otobiyografi köşelerinden oluşuyor.

Bunun çok önemli bir adım olduğunu dile getiren Almanca Ögretmeni Cem Akandan, hedeflerinin ilerde 6. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerin katkı sağlayacağı bir yapı içersinde gazeteyi belki de haftalık ve daha kapsamlı bir şekilde yayınlamak olduğunu söyledi .

Bu tarzda aktivitelerin daha sık yapılması gerektiğine işaret eden Cem Akandan , gençlerin bu sayede yaratıcılıklarını daha etkin ve geniş anlamda kullanabileceklerini ifade etti .

Gazetenin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerine de ayrıca tekrar teşekkür etti .

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.