EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ, Almanya'da Zeppelin Üniversitesi'nde temsil edildi

YDÜ, Almanya'da Zeppelin Üniversitesi'nde temsil edildi

Yakın Doğu Üniversitesi Centre of Excellence bağlı Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezi başkanları ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay, Almanya'da Zeppelin Üniversitesinin daveti üzerine 'Global Week in Digital Education' adlı etkinliğe konuk konuşmacı olarak katıldı.

Yayın Tarihi: 18/04/14 15:53
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ, Almanya'da Zeppelin Üniversitesi'nde temsil edildi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi ( Near East University) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre,dünyanın farklı ülkelerinden akademisyenlerin katıldığı etkinlikte, dijital çağda eğitim ve uzaktan eğitim tartışıldı.

Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay, 7-8 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşen etkinlikte, Yakın Doğu Üniversitesi'ni temsilen yaptıklarıı sunumda dijital çağda eğitim, uzaktan eğitimde teori ve araştırmalarla, kalite ve çevrimiçi öğrenme ortamlarına yönelik görüş ve tecrübelerini paylaşarak, Centre of Excellenc'e bağlı Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezinin faaliyetlerini tanıttılar.

Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay, akademik çalışmalar ışığında işbirliği sağlamak amacıyla Zeppelin Üniversitesi Rektörü Stephan Jansen ve uluslararası tanıtım ofis sorumlusu Silke Pfaller ile başarılı görüşmelerde bulundu.

Daha önce de, Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay, Ekim ayında katılmış oldukları Atina'daki konferansta, Yakın Doğu Üniversitesi'nin Global Universities in Distance Education Association üyeliği kazanmasını sağlamışlardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.