EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi yeni mezunlarını verdi

YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi yeni mezunlarını verdi

2013- 2014 Bahar dönemi mezuniyet töreni Atatürk Kültür ve Kogre Merkezi (AKKM) salonunda gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 10/07/14 16:11
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi yeni mezunlarını verdi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Mezuniyet törenine Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Sadıkoğlu, KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Talim Terbiye Dairesi Müdürü Mehmet Korkmaz, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Uzunboylu, Dekan Yardımcıları, Öğretim Elemanları, Aileler ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Eğitim Fakültesi 2013-2014 Bahar döneminde, Eğitim programları ve Öğretim, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Eğitim Yönetimi Denetimi Ekonomisi ve Planlaması, Ortaöğretim Alan Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Halk Bilimi Eğitimi, İngilizce Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Özel Eğitim Bölümü, Tarih Öğretmenliği, Coğrafya Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Türkçe Öğretmenliği, Türk Dili Edebiyatı, Osmanlıca Paleografyası ve Arşivcilik lisans, yüksek lisans ve doktora programlarından toplam 450 mezun vererek başarılı bir dönemi daha kapatmış oldu.

Çok sayıda öğrenci velisinin katılımıyla, Yakın Doğu Üniversitesi AKKM salonunda gerçekleşen mezuniyet törenine saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende mezunlar adına Erkan Erüst ve Mustafa Özilmen söz aldı.

Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Uzunboylu ve Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Sadıkoğlu'nun konuşmalarının ardından Doktora,Yüksek Lisans ve Lisans mezunlarına diplomaları verildi.

Katılımın yoğun olduğu mezuniyet töreninin sonunda; Öğrencilerin büyük bir heyecanla "Bu gece son..." şarkısını söylemeleri ve kep atma töreniyle sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.