EĞİTİM
okuma süresi: 4 dak.

Yakın Doğu Üniversitesi mezunlarını uğurlamaya devam ediyor

Yakın Doğu Üniversitesi mezunlarını uğurlamaya devam ediyor

Yakın Doğu Üniversitesi 2013-2014 İletişim Fakültesi Mezunları İletişim Kompleksi Turuncu Salonda düzenlenen görkemli törenle diplomalarını aldı.

Yayın Tarihi: 13/07/14 16:41
okuma süresi: 4 dak.
Yakın Doğu Üniversitesi mezunlarını uğurlamaya devam ediyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Mezunlarını Uğurlamaya Devam Ediyor

2013-2014 İletişim Fakültesi Mezunları Diplomalarını Törenle Aldı

Yakın Doğu Üniversitesi 2013-2014 İletişim Fakültesi Mezunları İletişim Kompleksi Turuncu Salonda düzenlenen görkemli törenle diplomalarını aldı.

Törene YDÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fahreddin Sadıkoğlu, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Prof.Dr. Orhan Çiftçi, İletişim Fakültesi Dekan vekili Doç.Dr. Gökçe Şekeroğlu, Öğretim Üyeleri, Öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Tüm şehitler için saygı duruşu ve istiklal marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü Öğrencileri'nin müzik dinletisiyle devam etti.

İletişim Fakültesi mezun öğrencilerinden Gazetecilik Bölümü ve Fakülte birincisi Selem Kaplan yaptığı konuşmada; Üniversiteli olmanın ayrıcalıklı olduğu söylenir hep. İletişim Fakültesi öğrencisi olmak bambaşka bir ayrıcalık. ilk geldiğimizde eğitim sisteminin ezberci ve tektipleştirici mantığının bir eseri olarak karşınızda duruyorduk. Tek soru tek cevap mentalitesinin yarattığı öğrenciler olarak geldiğimiz bu fakültede düşünen ve araştıran, okuyan ve yorum yapan, yaratıcı, yetenek ve atak olma bileşenlerinin mevcut olunması gerekliliğini kısa zamanda görerek 4 yıllık bir serüvene atıldık. Tüm arkadaşlarım ve kendim için dilerim ki, başarının sadece not ortalamalarıyla, ünvanlar ve etiketlerle sınırlı olmadığı gerçeğini hayat yolunuz boyunca unutmaz ve özde mutluluğu yakalamak için çabalarsınız. Çünkü asıl olan ne hissederek yaşadığınızdır dedi.

İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç.Dr. Gökçe K. Şekeroğlu, bugün 8 Prof. 3 Doç., 4 Yrd. Doç., 24 öğretim görevlisi, 2 araştırma görevlisi olmak üzere 39 kişilik akademik kadrosuyla 4 senedir hizmet veren değerli hocalarımızın hasat zamanı. Çiçeğin meyveye döndüğü gün bu gün diyerek başladığı konuşmasında, Eğitim-Öğretime 1997 yılında başlayan fakültemizin en önemli misyonlarından biri olan; Toplumsal konulara duyarlı, sorumluluk bilincine sahip, araştıran, sorgulayan, etik değerlere uyan ve iletişim süreçlerinin tüm boyutlarını bilen bireyler yetiştirmeyi başardığımızı düşünüyorum dedi.

Mezun öğrencilerede seslenen Doç.Dr.Şekeroğlu, hocalarınızın, ailelerinizin maddi-manevi katkılarını inkâr etmemekle beraber kendi gayret ve özverinizle üniversitemizden mezun olduğunuz için sizi gönülden tebrik ediyorum, alnınız ak, yolunuz açık olsun. Hoş gelmiştiniz hoş gidiniz dedi…

YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahreddin Sadıkoğlu ise İletişimin ne kadar önemli olduğuna değinenrek, siz dünyayı değiştiren insanlarsınız dedi. Prof.Sadıkoğlu, iletişimcinin kendi mesleğini bilmenin yanında dünyanın gündemini ekonomiyi, teknolojiyi, dünyadaki tüm gelişmeleri bilmekle yükümlü olduğunun altını çizdi. Öğrencilerin eğitimlerini sağlamasında çok büyük emekleri geçen önce ailelere daha sonra öğretim görevlilerine teşekkür eden Prof. Sadıkoğlu öğrencilere seslenerek bugünden itibaren hayatınızda yeni sayfalar açmak üzere olduğunuzun farkında olun ve çok çalışarak kendinizi geliştirmeye devam edin dedi.

Ardından diplomalar sırasıyla öğrencilere takdim edildikten sonra kep atma töreni ve hatıra fotograflarının çekilmesiyle tören sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.