EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de yüksek lisans ve doktora başvuruları devam ediyor

LAÜ'de yüksek lisans ve doktora başvuruları devam ediyor

Lefke Avrupa Üniversitesi'nin 2014-2015 Akademik Yılı'na yönelik YÖK ve YÖDAK onaylı yüksek lisans ve doktora programlarına kayıtlar devam ediyor.

Yayın Tarihi: 10/08/14 10:15
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'de yüksek lisans ve doktora başvuruları devam ediyor
A- A A+

LAÜ'den verilen bilgiye göre, Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Araştırma Enstitüsü'ne bağlı toplam 15 yüksek lisans ve 5 doktora programına öğrenci kabul ediliyor.

Adaylar, başvuru için gerekli bilgileri www.eul.edu.tr internet adresinden veya 660 20 00 (2841) numaralı telefondan alabilecek. Başvuru formu ise Kayıt Kabul ve Öğrenci İşleri Müdürlüğü'nden veya internet adresinden temin edilebilecek.

Lefke Avrupa Üniversitesi Güz Dönemi'nde başvuru kabul edeceği yüksek lisans ve doktora programları şöyle:

"Yüksek lisans programları; Şantiye Yönetimi, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, Mimarlık, Çevre Bilimleri, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İletişim Bilimleri, Bahçe Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması, Uluslararası Ekonomi ve Finans, Sağlık Yönetimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, İngilizce

Öğretmenliği, Yönetim Bilişim Sistemleri.

Doktora programları; İşletme, Mimarlık, İletişim Bilimleri, Bilgisayar Mühendisliği, Bahçe Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.