EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ ile Kharkiv Radyo-Elektronik Üniversitesi arasında işbirliği protokolü

YDÜ ile Kharkiv Radyo-Elektronik Üniversitesi arasında işbirliği protokolü

Yakın Doğu Üniversitesi ile Ukrayna'nın önde gelen Üniversitelerinden biri olan ünlü Kharkiv Radyo-Elektronik Üniversitesi arasında eğitim ve araştırma alanlarında işbirliği protokolü imzalandı.

Yayın Tarihi: 15/08/14 11:11
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ ile Kharkiv Radyo-Elektronik Üniversitesi arasında işbirliği protokolü
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi,Kıbrıs(Near East University,Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, protokolü Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Fahreddin Sadıkoğlu ile Kharkiv Radyo-Elektronik Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr.Murat Omarov imzaladılar.

Eğitim, araştırma ve sosyal etkinlik alanlarını kapsayan protokolde, öğretim üyesi ve öğrenci değişimi, sempozyum ve konferans organizasyonu ve diğer konular yer aldı. Akıllı sistemlerde karar verme mekanizması, sayısal görüntü işleme, yapay sinir ağları, internet ortamında bilgi güvenliği, saldırıdan korunma gibi ortaklaşa araştırma konuları yer almaktadır.

Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon ve Bilişim Teknolojileri Merkezi Süper Bilgisayarı'na da Kharkiv Üniversitesi öğretim üyeleri ve araştırmaları için internet üzerinden erişim sağlanması konularıda imzalanan protokolde yer aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.