EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

Yatay geçiş başvuruları için son tarih 12 Eylül...

Yatay geçiş başvuruları için son tarih 12 Eylül...

Yakın Doğu Üniversitesi bulunan 135 bölüme yatay geçiş yapmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi 12 Eylül 2014.

Yayın Tarihi: 16/08/14 15:11
okuma süresi: 3 dak.
Yatay geçiş başvuruları için son tarih 12 Eylül...
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi 2014-2015 öğretim yılı yatay geçiş başvuruları için son tarih 12 Eylül 2014 olarak açıklandı. Bir başka yükseköğrenim kurumunda eğitimlerine devam eden ve Yakın Doğu Üniversitesi'nde bulunan 135 bölümden herhangi birine yatay geçiş yapmak isteyen öğrenciler, Yakın Doğu Üniversitesi Öğrenci İşleri Müdürlüğü'ne başvurularını 12 Eylül 2014 tarihine kadar yapabilecekler.

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa(Near East University,Nicosia) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Üniversitesi'nde bulunan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, İletişim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Sahne Sanatları Fakültesi, Veteriner Fakültesi ve Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi bağlı bölümlerle birlikte, Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu, Adalet Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bağlı tüm bölümlere yatay geçiş ile 12 Eylül 2014 tarihine kadar öğrenci kabul edilecek.

Yakın Doğu Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Yeter Tabur'dan alınan bilgiye göre,bir Yükseköğrenim kurumunda eğitim gören ve Yakın Doğu Üniversitesi'nde bulunan 135 seçkin bölümden birinde kaliteli eğitim alarak eğitim hayatlarına devam etmek isteyen öğrencilerin Yakın Doğu Üniversitesi'ne yatay geçiş yapmaları halinde öğrencilerin özel burs uygulamasından da yararlanabileceklerini ifade etti. Tüm yatay geçiş yapmayı düşünen öğrencilerin kayıtlı oldukları yüksek öğrenim kurumundaki akademik ve ekonomik haklarını Yakın Doğu Üniversitesi'ndeki eğitimleri süresince aynen muhafaza edeceklerini belirten Yrd. Doç. Dr. Tabur özel yatay geçiş koşulları ve Yakın Doğu Üniversitesi'ndeki sosyal yaşam ve akademik hayat hakkında bilgi almaya davet etti. Tabur, yatay geçiş için öğrencilerin 12 Eylül 2014 tarihine kadar başvuru yaparak, Yakın Doğu Üniversitesi'ne geçiş yapabileceklerinin ifade etti.

Yatay geçiş koşulları ile özel burs imkanları hakkında detaylı bilgiye www.neu.edu.tr web sayfasından veya 223 64 64 no'lu (dahili 211-213-215) telefondan ulaşılabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.