EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ'de Uluslararası yaz okulu tüm coşkusu ile devam ediyor

DAÜ'de Uluslararası yaz okulu tüm coşkusu ile devam ediyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uluslararası İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcılığı tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası Yaz Okulu devam ediyor. Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayacak şekilde DAÜ Uluslararası Ofis bünyesinde projelendirilen Yaz Okulu'na katılan yabancı uyruklu öğrenciler için eğitim programlarının yanında çeşitli aktiviteler de düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 17/08/14 12:27
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ'de Uluslararası yaz okulu tüm coşkusu ile devam ediyor
A- A A+

Türkçe ve İngilizce dil kursları yanında Mimari, Tarih, Yaratıcı Çocuk, Uluslararası Hukuk gibi çok geniş yelpazede sürdürülen kurslara 8-60 yaş arasında katılımcılar ilgi gösteriyor. Sosyal etkinlikler kapsamında tarihi ve doğal güzellikleri de görme fırsatı yakalayan katılımcılar iki haftalık süreçte gruplar halinde gerçekleştirilen gezilerle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni (KKTC) tanıma fırsatı da yakalıyorlar.

İki yıl önce 50 öğrenci ile başlatılan ve Malta ile İngiltere gibi bu konuda lider ülkelerle rakip olma hedefi ile yürütülen söz konusu projede bu yıl 3000'in üzerinde kişi kurslara katılıyor. Türk Hava Yolları ulaşım ortaklığı ile organize edilen Uluslararası Yaz Kursları eğitim turizminde DAÜ'nün bir marka olmasını hedefliyor.

Kazakistan, Rusya, Fas, Filistin, Libya, İran, Çin, Kore ve Avusturya başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden gelen DAÜ Uluslararası Yaz Okulu katılımcıları için DAÜ'nün profesyonel ekibi tarafından çeşitli aktiviteler de düzenleniyor. Gün içerisinde eğitim gören öğrenciler geceleri ise çok kültürlü geceler, kareoke geceleri, kumda sinema ve ayrıca çocuk grupları için hazırlanan mini disco etkinlikleriyle yaz okulunun zenginliğinden yararlanıyorlar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.