EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

Yakın Doğu Kreşi kayıtları için son tarih 1 Eylül…

Yakın Doğu Kreşi kayıtları için son tarih 1 Eylül…

Yakın Doğu Kreşi yeni dönem kayıtları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan ve 0-3 yaş çocuklara hizmet veren Yakın Doğu Kreşi 2014-2015 eğitim-öğretim yılı kayıtları 5 Eylül 2014 tarihinde sona erecektir.

Yayın Tarihi: 19/08/14 12:29
okuma süresi: 3 dak.
Yakın Doğu Kreşi kayıtları için son tarih 1 Eylül…
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa (Near East University, Nicosia) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Kreşi ülkemizdeki ilk 0-3 yaş öğrenci grubuna özgü olarak tasarlanmış olması nedeni ile bir ilk olma özelliği taşıyor.

Yakın Doğu Kreşi Sorumlu Öğretmeni Zühre Bladanlı, kreşte 0-1, 1-2, ve 2-3 yaş olarak bebekleri ayırdıklarını, kreşte görevli öğretmenlerin her çocukla son derece titizlikle ilgilendiklerini belirtti. Bladanlı, Yakın Doğu Kreşinde görevli tüm öğretmenlerin Okul Öncesi Öğretmenliğinden mezun olduklarını, bilgi ve tecrübelerinin en üst seviyede olduğunu ifade ederek, her yıl düzenlenen hizmet içi eğitimlerle öğretmenlerin kendilerini sürekli olarak geliştirdiklerini söyledi.

Zühre Bladanlı Yakın Doğu Kreşi'nde çocukların sağlığının her şeyin üstünde olduğunu söyleyerek, kreş'te tam zamanlı bir hemşirenin görev yaptığını belirtti. Kreş'te her yaş grubunun sınıfların, uyku odalarının, mutfaklarının ayrı olduğunu, aylık olarak kreş'te çocukların gelişimlerinin takip edildiğini ve her ay ailelere çocuklarının gelişimleriyle ilgili bilgiler verildiğini söyledi. Bladanlı, özellikle çalışan ailelerin güvenli bir şekilde çocuklarını Yakın Doğu Kreşine bırakabileceklerini belirterek, Yakın Doğu Kreşi olarak çocukları sevgi ile kucakladıklarını, çocukların bireysel farklılıklarını da göz önünde bulundurarak, çocukların zihinsel, sosyal, duygusal ve dil gelişimlerini destekleyici bir eğitim sunduklarını söyledi.

Çocukların eğlenerek öğrenmeleri için de her yaş grubuna ait farklı oyun alanlarının olduğunu söyleyen Bladanlı, Kreş'te görevli bir çocuk gelişim uzmanın da görev yaptığının altını çizdi. Kreşteki çocukların güvenliğinin her şeyin üstünde olduğunu belirten Bladanlı, çocukların için her türlü güvenlik önleminin alındığını vurgulayan Bladanlı, Kreş olarak sloganlarının "Çocuklarımız eğlenerek öğrensin, sevgiyle büyüsünler" olduğunu söyledi. Bladanlı, bu nedenle en büyük amaçlarının Kreş'te bir aile ortamı yaratarak, çocukların kendilerini kendi evlerinde hissetmelerini sağlayarak, onlara sınırsız bir sevgi verdiklerini belirten Bladanlı ayrıca tüm halkımızı Yakın Doğu Kreşini görmeye davet etti.

Yakın Doğu Kreşi hakkında detaylı bilgi www.neu.edu.tr web sayfası ile 223 64 64 (dahili 147-232) no'lu telefondan alınabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.