EĞİTİM
okuma süresi: 4 dak.

Yakın Doğu İlkokulu için son kayıt 5 Eylül 2014

Yakın Doğu İlkokulu için son kayıt 5 Eylül 2014

Örgün eğitimde ülkemizin öncü kurumlarından olan Yakın Doğu İlkokulu'nun kayıtları devam ediyor. Deneyimli öğretmen kadrosu ve teknolojik altaypısı ile 1500 öğrenciye eğitim veren Yakın Doğu İlkokulu kayıtları için son tarih 5 Eylül.

Yayın Tarihi: 27/08/14 15:22
okuma süresi: 4 dak.
Yakın Doğu İlkokulu için son kayıt 5 Eylül 2014
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa (Near East University, Nicosia) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 1996 yılında kurulmuş olan Yakın Doğu İlkokulu kurulduğu ilk günden bu yana Ülkemiz nesillerine bırakılacak olan en değerli servet olan 'bilgi'nin en kaliteli şekilde aktarılmasını hedeflerken, geleceğe hazırladığı öğrencilerinin bilgi birikimi ve sosyal açıdan tam donanımlı bir eğitim görmeleri ve eğitimde dengeli ve mükemmeliyetçi hizmeti sağlamak için kurulmuş olan bir kurumdur. Yakın Doğu İlkokulu gerek oyun alanları, spor tesisleri ve sosyal faaliyet alanları ile şimdiden kampüs havasını öğrencilerine solutarak geleceğe heves duymalarını sağlayan bir ilkokuludur.

Yakın Doğu İlkokulu müdürü Hasan Yükselen, Yakın Doğu İlkokulu'nun her çocuğun kişisel yeteneklerini ön plana çıkarmak, psikolojik, sosyolojik ve fizyolojik olarak gelişimlerini sağlamak için başta beden eğitimi ve spor olmak üzere, müzik, resim ve elişi derslerine büyük önem verildiğini ve her türlü yarışma ve sergilere katılmaya da gayret ettiklerini belirtti. Destekleyici eğitsel faaliyetleri, dersler gibi ön planda tutmaya çalıştıklarını ve bunun için pulculuk, satranç, folklor, yüzme, yer tenisi, masatenisi, jimnastik, basketbol, futbol, dikiş nakış, ev idaresi, fotoğrafçılık, el işi, sele-sepet yapımı, gazetecilik, tiyatro, seramik, badminton, izcilik, müzik ve fen araçları yapımı gibi birçok eğitsel seçeneklerin olduğunu vurguladı. Yükselen, velilerin çok önem verdiği güvenlik ve güvenli ulaşım hizmetlerinin son derece titizlikle yapıldığını ve diyetisyenlerimiz tarafından özenle hazırlanmış olan yemek menüleriyle de ev ortamını aratmayan sevgi dolu bir eğitim verdiklerinin altını çizdi.

Çağımızın ihtiyaçlarını ve son teknolojileri de yakından takip eden Yakın Doğu İlkokulu İngilizce öğrenimine ayrı bir önem vermektedir. Hasan Yükselen, şu anda 40 tane İngilizce öğretmenini bünyelerinde bulundurduklarını söylerken İngilizce derslerinin bilgisayar destekli eğitim labaratuvarlarında video destekli veya bilgisayarlarda uygulamalı olarak yapıldığını, mevcut İngilizce kütüpanelerinde de kitap okumak süreti ile öğrencilere hem lisanı sevdirmeye hem de kelime hazinelerini geliştirmeye çalıştıklarını söyledi. Öğrencilerin İngilizce yönünden genel başarılarını ölçmek için Cambridge Üniversitesi'nin 150 ülkede, yabancı öğrencilere uygulamış olduğu UCLES sınavına katılmalarını sağladıklarını ve bugüne kadar yapılmakta olan bu sınavlarda Yakın Doğu İlkokulu öğrencilerinin yüzde yüz başarı göstermiş olduklarını gururla belirtti.

Yakın Doğu İlkokulu kayıtlarının devam ettiğini ve kayıtların 5 Eylül 2014 tarihinde sonlanacağını belirten Hasan Yükselen geleceğin temellerinin özenle atıldığı ilkokulumuzu yakından tanımak için tüm halkımızı Yakın Doğu İlkokulu'na davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.