EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Yaz Programı

Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Yaz Programı

Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi yaz tatilinde öğrencileri için mesleki tatbikat ve takviye programı gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 09/09/14 16:39
okuma süresi: 2 dak.
Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Yaz Programı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa (Near East University, Nicosia) Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İlahiyat Fakültesi yaz tatilinde öğrencileri için takviye programları çerçevesinde birinci sınıfın en başarılı 20 öğrencisini Ürdün'e gönderdi. Ayrıca 10 öğrenciyi İstanbul Çengelköy'de bulunan kıraat merkezinde, 40 öğrencisini de Çamlıca Vakfı'nda İslam Tarihi, Arapça Dilbilgisi, İslam İlmihali, Kuran'ı Güzel Okuma Teknikleri, Sure Ezberleme ve Kuran Takviyeleri başlıklı ilahiyat kültürünü tamamlayıcı gibi kurslara tabii tuttu.

Çamlıca Vakfı'na gönderilen kız öğrenciler Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Galip Yavuz ve Prof. Dr. Abdullah Kahraman hocalarının da verdiği desteklerle yoğunlaştırılmış kurslarını tamamladılar.

Kursun son gününde İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Çapak ve Doç. Dr. Nuh Arslantaş kursta öğrencilerle değerlendirme toplantısı yaptılar. Ayrıca vakıf yöneticileri ile görüşüp bundan sonra ortak gerçekleştirilebilecek programlar hususunda görüş teatisinde bulundular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.