EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Yakın Doğu İlkokulu 2014-2015 öğretim yılı açıldı

Yakın Doğu İlkokulu 2014-2015 öğretim yılı açıldı

Yakın Doğu İlkokulu 3 aylık tatilin ardından 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı zil sesiyle başladı

Yayın Tarihi: 10/09/14 15:55
okuma süresi: 2 dak.
Yakın Doğu İlkokulu 2014-2015 öğretim yılı açıldı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa (Near East University,Nicosia) Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 2014-2015 öğretim dönemi ilk zilin çalınmasıyla birlikte İstiklal Marşının okunmasının ardından , Yakın Doğu İlkokulu Müdürü Hasan Yükselen öğrencilere hitap etti

Yükselen, velilerin ve öğrencilerin heyecanın gözlerinden okunduğunu ifade ederek, üç aylık tatilin ardından yeni eğitim yılının açılmış olmasından dolayı kendilerinin de mutlu olduğunu belirtti.

Yeni eğitim yılıyla beraber bir çok yeni öğrencinin de Yakın Doğu ailesine katıldığının altını çizen Yükselen, yeni öğrencilerin heyecanına da ortak oldu.

Yükselen, Yakın Doğu İlkokulu'nun her yıl yeni başarılara imza atan bir okul olduğuna dikkat çekerek, bu yılda yeni rekor ve başarılara imza atacaklarına inandıklarını kaydetti.

Okul Müdürü Yükselen'in tüm öğrencilere yeni eğitim yılında başarılar dilemesinin ardından öğrenciler Andlarını okuyarak sınıflarına dağıldılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.