EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Yakın Doğu Koleji 2014-2015 öğretim yılı zili çaldı

Yakın Doğu Koleji 2014-2015 öğretim yılı zili çaldı

Yakın Doğu Koleji, 2014-2015 Yeni Eğitim Öğretim yılını açtı.

Yayın Tarihi: 11/09/14 10:08
okuma süresi: 2 dak.
Yakın Doğu Koleji 2014-2015 öğretim yılı zili çaldı
A- A A+

Büyük bir heyecanla yeni eğitim yılının zillerini çalan Yakın Doğu Koleji, İstiklal Marşı okunmasının ardından, Yakın Doğu Koleji Müdür Yardımcısı Alpay Ertaç bir konuşma gerçekleştirdi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu Koleji Müdür Yardımcısı Alpay Ertaç 2014-2015 yeni akademik yılın başarılarla dolu bir yıl olması ve herkese uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Yakın Doğu Koleji'nin geçtiğimiz yıl oldukça başarılı bir yıl geçirdiğini kaydeden Ertaç, YGS'deki tüm alanlarda birincinin YDK'dan çıkmış olduğunu hatırlattı.

Ertaç, uluslararı sınavlarda da YDK'nın KKTC'nin en çok başarı sağlayan okul olduğunu hatırlatırken, başarının sadece akdemik anlamda değil spror alanında da olduğunu dile getirdi.

Atletizim şampiyonasında hem kızlarda hem erkeklerde YDK'nın Türkiye birincisi olduğunu kaydeden Ertaç, bu yıl başarı grafiğini daha da yükseltmek amacında olduklarını vurguladı.

Büyük bir heyecanla sınıflarında dağılan öğrenciler, yeni eğitim yılının ilk gününün tadını çıkarttı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.