EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ, Roma'da Turizm Yönetimi Konferansı'nda temsil edildi

YDÜ, Roma'da Turizm Yönetimi Konferansı'nda temsil edildi

Yakın Doğu Üniversitesi Roma'da düzenlenen "4th International Conference on Tourism Management and Related Issues" Konferansı'nda temsil edildi.

Yayın Tarihi: 26/09/14 11:16
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ, Roma'da Turizm Yönetimi Konferansı'nda temsil edildi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa Kıbrıs (Near East University Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Konferans'a Turizm ve Otel işletmeciliği Yüksek Okul öğretim görevlisi Esen Sucuoğlu ve öğretim üyesi Dr. Nesrin Menemenci Bahçelerli bir bildiri ile katıldı.

Konferansta, Center of Excellence çatısı altında bulunan Turizm Araştırma Merkezi (TARME) bünyesinde, Doç. Dr. Tülen Saner'in başkanlığında yürütülen, sürdürülebilir turizm konulu çalıştayın araştırma sonuçları paylaşıldı.

Roma'da düzenlenen konferansta "Demografik Özelliklerin Sürdürülebilir Turizm Algısı Üzerindeki Rolü, Büyükkonuk, Kuzey Kıbrıs Örneği" başlıklı bildiriyi sunan Sucuoğlu, ,yaptığı açıklamada, konferansta eko-agro turizm uygulamalarında pilot bölge olan Büyükkonuk'ta yaşayan halkın sürdürülebilir turizm algılarını demografik özelliklerine göre gösterdikleri değişiklikleri irdelediklerini anlattı. Turizm ve Otel işletmeciliği Yüksek Okul öğretim görevlisi Sucuoğlu konferansa ülkemizden katılan tek üniversitenin Yakın Doğu Üniversitesi olduğunu belirterek, bildirinin ilgi ve merak uyandırdığını açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.