EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ, Eğitim Teknolojileri alanında SSCI derginin Editorlüğü'nde temsil edilecek

YDÜ, Eğitim Teknolojileri alanında SSCI derginin Editorlüğü'nde temsil edilecek

Atatürk Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ve Center of Excellence bağlı Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkez Başkanları Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay Eğitim Teknolojileri alanında en prestijli dergi olan Educational Technology & Society dergisinin özel sayısında editör olarak Yakın Doğu Üniversitesini temsil edecekler.

Yayın Tarihi: 02/10/14 13:40
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ, Eğitim Teknolojileri alanında SSCI derginin Editorlüğü'nde temsil edilecek
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Engelsiz Bilişim faaliyetlerinin adada ilk kez gerçekleştirilmesinde öncülük eden ve engellilerin yaşamında teknolojinin farkındalığını yaratmaya yönelik projeler yürüten Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay akademik çalışmalarla da bu hizmeti destekleyecekler.

Eğitim teknolojileri alanında çalışmalar yürüten Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay, Educational Technology & Society dergisinde "Technology support for fostering life-long learning of learners with disabilities" başlıklı özel sayıda Prof. Dr. Kürşat Çağıltay (ODTÜ) ve Prof. Dr. Mohamed Jemni (ALECSO) ile birlikte özel sayının editörlüğünü yürütecekler.

Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay, hem ülkeyi hem de Yakın Doğu Üniversitesini eğitim teknolojileri alanında temsil edecekler. Aynı zamanda, Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay, SSCI dergi olan Eğitim ve Bilim dergisinin eğitim teknolojileri alanında alan editörlüğünü yapmakta, üniversiteyi Global Universities in Distance Education, AECT ve BERA gibi çeşitli uluslararası kuruluşlarda temsil etmektedirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.