EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Amerikan Koleji Anaokulu öğrencileri yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi

Amerikan Koleji Anaokulu öğrencileri yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji Anaokulu öğrencileri için yeni eğitim – öğretim yılına başlarken "Okula Başlama Partisi" düzenledi.

Yayın Tarihi: 02/10/14 14:13
okuma süresi: 2 dak.
Amerikan Koleji Anaokulu öğrencileri yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi
A- A A+

Amerikan Koleji Anaokulu , öğrencileri ve öğretmenleri 2014-2015 eğitim - öğretim yılını "Okula Başlama Partisi" ile coşku içinde kutladılar. Partide özel olarak getirtilen animasyon ekibinin gerçekleştirmiş olduğu balon şovu çocukların büyük ilgisini çekerken, Animasyon gösterisi de yapan grubu öğrenciler büyük ilgiyle izledi. Gösteriye zaman zaman dahil olan öğrenciler keyifli dakikalar yaşadı.

Konuyla ilgili Amerikan Koleji2nden yapılan açıklamada, Eylül ayının ilk haftası okulların açılmasıyla birlikte hem okula yeni başlayan öğrencilere, hem de aileleri bir uyum programından geçtikleri belirtildi. Aile Katılımlı etkinliklerle tüm eğitim yılı boyunca okul, aile ve çocuk işbirliğinin sürdüğü ifade edilerek 2 yaştan itibaren yoğun bir İngilizce programa dâhil olan öğrencilerin ana dili İngilizce öğretmenlerle mükemmel dil öğrenme fırsatı yakaladıkları vurgulandı. Ayrıca ikinci dil olarak Fransızca ile de tanışan öğrencilerin, küçük yaştan itibaren Türkçe – İngilizce ve Fransızca öğrenmenin kolaylığını yaşadıkları ifade edildi.

Amerikan Koleji Anaokulu müdürü Binnur Saymaz; ''Tedirginlikle ailelerinden ayrılan, ilk kez okula başlayan minik bireyler okula alışmış olmanın sevincini eğlenerek kutladılar. Okulun korkulacak bir yer olmadığını eğlenirken öğrenmenin temel prensipleri olduğunu vurguladı. Küçük yaşlardan çocuklara okul sevgisini aşılamanın en temel yeri olan anaokulumuzda zaman zaman bu tip eğlenceli etkinliklere yer vermeye devam edeceğiz.'' dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.