EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Eğitim Bakanı Berova, ODTÜ yetkililerini kabul etti

Eğitim Bakanı Berova, ODTÜ yetkililerini kabul etti

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Kuzey Kıbrıs Kampüsü Rektörü Prof. Dr. Turgut Tümer ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Yıldırım'ı kabul etti.

Yayın Tarihi: 17/10/14 15:29
okuma süresi: 1 dak.
Eğitim Bakanı Berova, ODTÜ yetkililerini kabul etti
A- A A+

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan verilen bilgiye göre, Rektör Tümer kabuldeki konuşmasında nitelikli eğitimin ve topluma hizmetin hedefleri arasında olduğunu söyledi.

Tümer, öğrenci başarı oranını ve mezun sayısını artırma konusunda ciddi çalışmaları bulunduğunu belirterek Bakan Berova'ya projeleriyle ilgili bilgi verdi.

BEROVA: "ODTÜ ÖNEMLİ BİR MARKA"

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova ise kabuldeki konuşmasında göreve geldiği kısa sürede ülkedeki yüksek öğrenimle ilgili araştırmalar yaptığını belirterek, ODTÜ'nün önemli bir marka olduğunu söyledi.

Özdemir Berova, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü'nün Güzelyurt halkının ekonomisine katkısına da dikkat çekerek, üniversiteyle istişareye ve yardımlaşmaya hazır olduklarını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.