EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Fuarda GAÜ standına yoğun ilgi

Fuarda GAÜ standına yoğun ilgi

17-18 Ekim tarihlerinde İstanbul Dünya Ticaret Merkezinde düzenlen İstanbul Havacılık Eğitim Fuarı'na gümüş sponsor olarak katılan GAÜ'nün standı yoğun ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 18/10/14 11:15
okuma süresi: 2 dak.
Fuarda GAÜ standına yoğun ilgi
A- A A+

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Uluslararası Havacılık Akademisi "Göklerin Hakimi Ol" sloganı ile katıldığı "İstanbul Havacılık Eğitim Fuarı'ında (IFTE) yoğun ilgi ile karşılaştı. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşen İstanbul Havacılık Eğitim fuarının açılışına, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, THY Uçuş Eğitim Başkanı Sedat Şekerci, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi ve YÖDAK Üyesi Üyesi Prof. Dr. Olgun Çicek'in yanında GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar katıldı.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği GAÜ standında, Havacılık sektöründe otorite olmuş, dünya çapında markaların yer aldığı "Havacılık Eğitim Fuarı" bünyesinde boy gösteren GAÜ fuara damgasını vurdu. 18 Ekim 2014 tarihine kadar İstanbul Dünya Ticaret Merkezinde devam edecek olan fuarda çeşitli konferans, söyleşi ve yarışmaların gerçekleşeceği belirtilirken, havacılık sektörüne dair branşların fuar bünyesinde tanıtılacağı bildirilirken, fuar organizasyonu ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için www.ifteistanbul.com adresine başvurulabileceği ifade edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.